29. maaliskuuta 2012

Itseuudistus

Oon alottamassa hieman uudistusta kesäks, nimittäin itsessäni. Tilasin juuri korkkarit Brandos.fi:stä, löysin ne tossa yks päivä selattuani ko. sivustoa ja rakastuin täysin!


Kuva on Brandos.fistä.

Kengänkokoni on yleensä 39-40, kattoo sit et kuin hyvin nuo sopii jalkaani. 39 tilasin mittausohjeen perusteella. Toivottavasti ei tarvitse palauttaa koska kengät ovat aivan ihanat

Lisäks oon ajatellut taas pitkästä aikaa kampaajalla käyntiä, edellistä kertaa en edes muista ja hiukset on sen näkösetkin. Voisin leikkauttaa jopa 15 senttiä pois ja värjätä pähkinän ruskeiksi ! Tällästä olen ajatellut, katsotaan millaiseen lopputulokseen päädyn sitten kun saan aikaiseksi varata kampaaja-ajan.

25. maaliskuuta 2012

Waiting for the future

Nyt on sit kotiuduttu poikaystävältä. Asuin siis viikon hänen luonaan kun hänen porukat oli poissa. Pitihän jonkun varmistaa että se ei syö mitä sattuu koko viikkona :D Opetin kultani myös imuroimaan, mikä oli taas uusi ja ihmeellinen asia. Viikko oli jees, vaikka molemmilla oli omat menonsa, minä kävin tallilla pari kertaa ja poikaystäväni töissä ja lätkämatsissa. Lisäksi on koulu, josta en oikeen jaksa innostua juuri nyt.

Ja kohta alkaa pitkästä aikaa työt, kun otin lomaa kirjotusten takia. Oon ollu persaukinen jo pari kuukautta, nii ei oo rahaa tehdä mitään. Seuraava palkkakin tulee muutaman viikon päästä.

Totesin tossa pari päivää sitten että voisin uusia blogini ulkoasun, väriehdotuksia saa laittaa. Joku keväinen muokkaus ois kiva.

Oon ruvennu kattomaan Terra Novaa, se on mun mielest iha äärettömän hyvä sarja, vaik onki liian skifi mun makuun. Mut se tarina kaiken pohjalla on hyvä :D en yhtää tykkää ideasta että se jää vaan tohon ekaan tuotantokauteen.




Ei tollast sarjaa saa lopettaa ! Nyt jenkit ryhtiä tähä maaha.

Mutta muokkailen tässä tätä ulkoasua seuraavaksi, seuraava "postaus" tulee sen muodossa :)

16. maaliskuuta 2012

Helmikuun koostepostaus :D

Anteeksi oon pitäny tauon blogittamisest, mulla oli kirjotukset tossa keskiviikkona ja aika ei millään riittänyt kaikkeen, kun on koulua siinä samalla.

ELIKKÄS

Vanhojentanssit ovat siis ohi ! Mulla oli itsesuunnittelemani tumman sähkönsininen mekko (näin sitä on luonnehdittu) ja se oli ihana (: Harmi vaan, että vannehame oli päässyt himan soikioitumaan(onks ees sana?) mutta hyvin se toimi, kiitos kaverilleni lainasta <3

Kuva leikattu minun ja kaverini yhteiskuvasta, sen takia vähän tuollainen epävirallinen :D Tanssit meni hyvin ja siinä tuli yllättävän kuuma. Tanssin siis poikaystäväni kanssa, mikä oli maailman parasta, koska en olisi voinut kuvitella tanssivani kenenkään muun kanssa.

Päivä ja ilta oli erikoinen ja muistan sen varmasti aina.

Tansseja seurasi tietenkin vuoden parhaat jatkot, eli Wanhojen jatkot The Circuksessa, Helsingissä. Siitä täytyy sanoa että p*skan paikan olivat valinneet, siellä ei pystynyt liikkua saati tanssia. Lähdinkin aika nopeasti pois paikalta.

Hiihtolomalla lähdimme poikaystäväni kanssa Ylläkselle koko lomaksi. Olimme vain molemmat kipeitä alkupäivät, jotenka vasta keskiviikkona pääsimme rinteeseen. Laskemme molemmat siis laudalla, itse olen lautaillut vasta pari vuotta. Meno oli sen mukaista :D Yhdessä rinteessä otimme "kuka eka alhaalla" ja totta kai kaaduin ja lensin takaperinkuperkeikkaa koko mäen alas :'D Poikaystäväni laski huolestuneena perääni ja varmisti ettei sattunut :D Ei onneksi, mutta nauroin koko loppupäivän tapahtuneelle, kun kuvittelin miltä ilmalentoni oli näyttänyt :D

Tämän jälkeen ei ole ollut ihmeellisempää kuin kirjotuksiin lukeminen, joka loppui siis tämän viikon alussa. Kirjoitin kemian ja toivon sormet ristissä että tekemäni mokat, mitkä tiedän varmasti tehneeni, eivät ole liian pisteitä alentavia. Saa nähdä miten käy :D Syksyllä voi onneksi uusia jos siltä tuntuu. Olen vain iloinen että tuo on nyt ohi ja saa keskittyä kaikkeen muuhun.

Pidän jatkossa taas yhteyttä tännekin päin !