23. toukokuuta 2012

We said forever so I'm standing here

Matkakuume iski ! Tasan kuukauden päästä ollaan poikaystäväni Kroatian rannoilla ottamassa aurinkoa ja irrottautumassa arjesta :) Tätä ollaan vuoden verran odotettu ja rahaa säästetty. Oon maininnut asiasta blogissani aikaisemmin, mutta kerron uudestaan. Matkakohteenamme on siis Kroatia, Makarskan Riviera ja Meteor hotelli. Reissu kestää viikon, saa nähdä mitä kaikkea saamme siinä ajassa aikaan vai jäämmekö vain makaamaan uima-altaan reunalle ?

Jostain täytyy löytää matkalaukku, mihi vaa pari vaatetta mukaan ja loput ostan sieltä ♥

Fiilistelykuvia weheartit.comista:




15. toukokuuta 2012

"♫♪♫ Laivallaaa, laivallaaa, laivallaaa... ♫♪♫"

Nonii, eli ollaan lähdössä duuniporukan kanssa laivalla Tallinnaan. Se on tää Baltic princess 24h risteily, mil mennää :D Yli 40 ihmistä meidän töistä.. voi laivaparkaa ja muita matkustajia.. ;D

Oon vähä koittanu pakkailla mutta en halua ottaa liikaa mukaan, enkä osaa päättää mitä haluan ylipäätään ottaa :D Tuntuu etten omista mitään vaatteita. Rahaakaan ei ole shoppaamiseen, joten täytyy pärjätä näillä.

Vinkit laivareissulle:
- OTA PASSI ! Ettei käy hassusti :D
- Rahaa ja tarpeeksi ! Käteistä mieluiten et pystyy paremmin seuraamaa tilannetta :D
- Sampoot pikkupulloihin, ettei tarvii raijata koko pulloa mukana.
- Ja hammasharja on suositeltavaa.
- ILOINEN MIELI ! ♥


ps. Poikaystäväni täytti eilen 18 jote oltii baaris juhlistamas sitä vähäse ja kattomas kun SUOMI VEI ! ♥

10. toukokuuta 2012

Kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta...

Apua aika on taas rientäny! Ihan kohta on kesäloma ja sit alkaa rentoutuminen, ainakin niin paljon kuin töiden lomassa pystyy rentoutumaan.

Tänään mun yks parhaista ystävistä Ama, josta oon kertonu aiemminki ystävä-postauksessa, täyttää vuosia ja hän liittyy meidän "viisaiden" ja "aikuisten" joukkoon :D Tarkotus ois tässä kohta mennä juhlistamaan tätä suurta tapahtumaa läheiseen baariin, vaikka arki-ilta onkin. Huomenna saattaa olla hieman väsynyt olo, mutta silti kouluun kaikki aiotaan mennä.

Jotenkin hassua kun itse olen jo kokenut tuon "kynnyksen", joksi sitä moni kuvailee, ja nyt on hienoa nähdä miten kaverit ovat reagoineet ylittäessään sen. Osa meni rappiolle, jättää vieläkin tunteja koulusta väliin ihan siksi että saa kuitata itse poissaolonsa, osa on entistä salamyhkäisempi eikä kerro omista menoistaan enää niin tarkasti, tiedä sitte mitä he tekevät ja jotkut ovat ihan omia itsejään. Mulla on vieläkin sellanen olo että oisin 17, en osaa kuvitella että voin nykyää tosta vain ottaa auton (kun kortti on jo taskussa) ja lähteä kauppaan ostamaan viikonlopulle tarvikkeita. Ei mahdollista :D

Näillä pohdinnoilla, lähetään tästä pikkuhiljaa kavereideni kanssa ulos :)

2. toukokuuta 2012

Klara vappen !

Oli kyllä erikoisin vappu ikinä :D Tuli ainaki käveltyä varmaan 100 km ! En yhtään ihmettelis jos en liiottelis paljoa.

Mentiin päivällä poikaystäväni ja hänen kavereidensa kanssa läheiseen puistoon alottelemaan kun oli hyvä sää. Istuttiin siinä sit muutama tunti siinä ja sitten lähdettiin Helsinkiin katsomaan Mantan lakitusta. Tämä on siis joka vappuinen tapahtuma minkä ylioppilaat suorittavat. Siis he pistävät jättimäisen ylioppilaslakin Mantan eli Havis Amandan päähän. Jos kiinnostuit niin kato täältä lisää !

Tämän jälkeen kiersimme perinteisesti (mutta ei tarkoituksen mukaisesti) ympäri keskustaa ja näimme kavereitamme :)

Illan loppuhuipennus oli kävely juna-asemalta poikaystäväni luo, matkaan meni noin tunti :D

Seuraavana iltana eli vappupäivän iltana Venla tuli takaisin Ausseista ! Ny sit pyörittii tää päivä kavereiden kanssa ulkona :)

Vappufakta: Vappu on siis (toisin kuin jotkut teinit väittää sen olevan syy ryypätä) työväen vanha juhla. Minulle vappu on tosin kesän alkamisen merkki, ja että päivät lämpenevät sekä tulee aurinko :)

Anteeksi silmäni, tykkään auringosta :D