29. heinäkuuta 2012

What happens in Vegas stays in Vegas

On se jännä miten alkoholi vaikuttaa ihmiseen. Jotkut muuttuvat täysin erilaisiksi, jotkut korostavat omia piirteitään, erityisesti niitä huonoja.

Mitä kaikkea voi laittaa alkoholin piikkiin? Sen että unohtaa pankkikorttinsa baaritiskille vai jopa sen että pettää rakastaan ja perustelee sen humalalla. Kuitenkin suurin osa sattumuksista on yleensä hauskoja, ainakin jälkikäteen. Asiat pistävät huomaamaan, miten tyhmä itse on ollut, miten paljon välittää toisesta ja miten paljon on valmis tekemään toisen eteen. Seuraavana aamuna saattaa nolottaa, kaduttaa tai ärsyttää, mutta loppujen lopuksi asialle nauretaan. Jos ei heti, niin vuosien päästä.

Ps. Miten voi olla niin urpo että jättää korttinsa tiskille, Kata ? :D


(c) Artgame.com

13. heinäkuuta 2012

Friday the 13th

Epäonnen perjantai. Huonon onnen päivä. Aku Ankan syntymäpäivä.

Ensimmäinen perjantai kun istun vain himassa tekemässä kaikkea eli en yhtään mitään. Poikaystävä ja kaverit on jossai stadis pyörimäs baareis. Ensiksi mainittu rikkoi lupauksensa 2 kertaa tänää, tai ei varsinaisesti, mutta ajatuksellisesti (onks toi ees sana?).

Piti mennä shoppailee, seki kariutu sit erinäisin syin. Tosi tylsän kuulosta tää teksti muuten.. Onnittelen jos oot lukenu tähän saakka :)

Älypuhelin, mitä järkeä omistaa sellaista jos sulla ei ole älyä käyttää sitä? Eikö oo stereotyyppista että älypuhelimen (vihaan tota sanaa mut ollaa ny suomalaisii) omistaja on koko ajan kiinni kännykässä ja vastaa heti. Sellanen ku minä. Sit se on turhauttavaa kun on oikeesti asiaa mutta joku ei voi vastata puhelimeen. Nyt annan puhelinaddiktisen kuvan itsestäni, en ole, haluan vain kuulla ihmisistä (:

Tällänen yö. Ilta. Mikä lie.

1. heinäkuuta 2012

Hello Finland !

Ei ollu kyl ikävä Suomea, kun viime lauantaina laskeuduimme takaisin pilvien alapuolelle Helsinki-Vantaan lentokentälle kaatosateeseenj. Kroatiassa oli upeaa, haluan takaisin ! Paikka oli sellanen pikku-Italia tai pikku-Espanja. Aivan mahtava reissu oli.

Kone laskeutui siis lauantaina 23.kesäkuuta eli juhannuspäivänä Splitin lentokentälle. Jo koneesta katsottaessa maisemat olivat huimat. Split sijaitsee siis rannikolla hieman Kroatian keskiosaa alempana (älkää tappako jos kuvailen väärin, maantietoni on surkeaa, mutta tiedän missä olimme!). Heti kun astuimme koneesta ulos, lämmin +35 asteen tuulahdus tuli meitä vastaan. Ihan mahtava fiilis! Passitarkastuksen ja matkalaukkujen haun jälkeen jatkoimme Apollomatkojen bussiin, joka veisi meidät hotellille. Matka kesti reilu tunnin ja opas kertoi kaikkea hauskaa Kroatiasta, mm. että pivo tarkoittaa kaljaa.

Hotelli oli hieno, mutta huoneet sen verran pieniä, että matkalaukkuni ei mahtunut kunnolla olemaan auki missään nurkassa. Maisema oli vuoristoon ja merelle ♥



Siinä parvekkeelta otetut kuvat :) Olimme siis Makarskan Rivieralla Makarskan kaupungissa (tai oikeastaan kylässä), mikä oli tosi mielenkiintoinen paikka. Rantakadulta kun lähti etelään päin päätyi satamaan, jonka yöelämä oli huippua. Sataman laivat oli yöllä koristeltu valoin, mikä näytti tosi hienolta. Siitäkin on kuva alempana.

Toisena päivänä mentiin eräänlaiseen Apollomatkojen vinkkitilaisuuteen, missä kerrottiin että mitä Kroatiassa voi ylipäätään tehdä. Voitin viinipullon sieltä ;D En itse juo punaviiniä mutta toin sen kotiin tuliaisiksi. Loppupäivä otettiin aurinkoa hotellin uima-altaalla ja käytiin syömässä rantakadun pizza-pasta-ravintolassa, ruoka oli todella hyvää ♥

Maanantai 25.6. on Kroatian kansallispäivä, silloin kierreltiin lisää tutkimassa Makarskaa ja kuuntelemassa (kun musiikki soi niin kovalla ettei voinut muuta) jonkun bändin esitystä, kun he soittivat kaikkia hittibiisejä omina versioinaan.




Tiistaina lähdimme aamulla bussilla Splittiin, Kroatian toiseksi isoimpaan kaupunkiin heti pääkaupungin jälkeen. Luvassa oli shoppailua, shoppailua ja shoppailua ♥
Ostin farkut, sortsit, kengät, laukun ja lompakon :)


Keskiviikkona menimme Hvarin saarelle matkaoppaiden kanssa. Se on Kroatian pisin saari ja siellä oli tosi hienot maisemat ! Sain tosin auringonpistoksen ja se pissi loppu illan mutta ei onneksi enempää :)


Torstaina meidän olisi pitänyt lähteä Krkan luonnonpuistossa katsomassa vesiputouksia ja uimaan jopa yhdessä lähteessä mihin putous laski, mutta minun auringonpistos oli vielä päällä, joten matka peruuntui. En ollut siis syönyt mitään vuorokauteen huonon olon takia joten olo oli aika heikko. Ensi vuonna menemme uudestaan tai ainakin joskus ja silloin uusimme tuon yrityksen ja toivottavasti onnistumme :)

Perjantai oli torstain tapaan ranta ja viimeinen shoppailupäivä.

Lauantai-iltana kun laskeuduimme Suomeen, tuli hieman tylsistynyt olo. Satoi kaatamalla vettä. Ja kun lähtee paikasta, missä on +35 ja aurinkoista, on erittäin masentaavaa tulla Suomen kuuluisaan juhannuksen jälkeiseen sadesäähän.

Tässä vielä pari kuvaa :)