27. elokuuta 2013

You put your arms around me and I believe that it's easier for you to let me go

Lennot varattu! Lähtö koittaa 10.9. klo 8.10. Kahden viikon lähtölaskenta alkaa kohta.. Saan toivottavasti asumislisän kuntoon, KELA kun pihtaa sitä vielä kun en muka pystynyt todistaa että minulla on asunto Southamptonissa. No pistin hakemuksen korjaushaun uudelleen menemään. Vastausta odotellessa.

Tää on jännä fiilis, ajatella että muuttaa pois 3 vuodeksi. Kysyin äitiltä, että pitäskö mun sänky myydä. Kuulemma tarviin paikan jossa nukkua sit ku tuun kotona käymään. Mutta eihän tää oo sillon mun koti enää. Ainakaan papereilla. Samalla haluaa lähteä ja samalla jäädä. Tänne jää kaikki hyvä mitä on elämässä kasannu ympärilleen ja siellä joutuu alottamaan lähes alusta. Moni on kysyny että jännittääkö. En osaa vieläkään sanoa :D Ehkä huomaan vasta joskus parin kuukauden päästä, että hei, mitä mä täällä teen??? Aika menee tosi nopeesti ja täst tulee varmaan elämäni nopeimmat 3 vuotta. En usko että kukaan on viel tajunnu tätä... Vasta sitten kun pakkaan tavaroitani ja koko elämääni 2 matkalaukkuun, huomaan todennäkösesti, että nyt oikeesti mennään. Broidilleki oon koittanu sanoo että ei oo enää kauaa ku sisko muuttaa pois ulkomaille, hälle tuli huoli että tuunko enää takas sieltä.

Onneksi poikaystäväni lähtee alkuun mukaan. Käydään moikkaamassa kavereita Lontoossa ja sitten otetaan bussi kohti Southamptonia. Sieltä hän sitten lähtee 17.9. takas Suomeen. Lupas tulla useemmin käymään. Toivottavasti tuleeki, ei ne lennot nii kalliita oo ku ei tarvii maanosaa vaihtaa. Kaverit on kans kovasti lupaillu hankkivansa töitä ja tulevansa sitten yllätyskäynnille :D Varsinkin kun kerroin että kouluni on kaupungin suurimman ostoskeskuksen vieressä.

xxx