25. elokuuta 2012

Hello kirjotukset, goodbye social life

Kuin otsikossa jo totean, kirjotukset on tulossa. En oo nähny kavereitakaa pitkään aikaan muualla ku koulussa ja pari kertaa kirjastossa lukemassa. Paitsi eilen kun olimme juhlimassa lapsuuden ystäväni Hennan 18v synttäreitä Baarikärpäsessä. Oli kyllä loistava ilta ! Onnee vielä Henna <3

Kirjotan nyt syksyllä siis lyhyen matikan, hissan ja kemian UUDESTAAN. En kyl oikee enää tiedä miks :DD Kai siitä selvitään. Kirjotin kemian siis jo keväällä ja C tuli, joten haluan yrittää M:ää. Saa nyt nähdä, jos ei onnistu ni oon C:hen tyytyväinen :)

Tuntuu että aika on liian rajallinen. Jos aikakoneita olisi olemassa, hyppäisin hetkeen jolloin ei ole kuin aikaa. Olisi ihanaa vain istua ja olla, eikä tarvitsisi murehtia mistään niin kuin loppuelämäänsä vaikuttavista asioista. Kuukauden päästä saa onneksi hetken hengähtää !





14. elokuuta 2012

Abina vuodelle 12-13.. PANIIKKI

Huomenna sosiaalinen elämäni kuolee. Alotan ylppäreihin panostuksen. Pitäs viel tän kaiken keskel päättää että 'mikä minusta tulee isona?'. Apua.

Tuntuu että lukio on menny vielä nopeammi ku peruskoulu, ehkä siks et se on lyhyempi aika :D Mutta huomisesta eteenpäin pitäisi pystyä lukemaan kemiaa, historiaa ja matikkaa yhtä aikaa. Tässä on vielä reilu kuukausi aikaa ja tuntuu etten ole tehnyt yhtään mitään kirjotusten eteen, ehkä olis jo aika. Voitte tulla katsomaan Sellon kirjastoon kun ahkeroin, kerrotte samal kavereillenne että "tuolla tuo sosiaalikuollut panostaja on". Kiitos siitä ;D

Nyt vois mennä nukkumaan, nähdään kuukauden päästä kun tuun kirjottaa loppupaniikin.