25. elokuuta 2012

Hello kirjotukset, goodbye social life

Kuin otsikossa jo totean, kirjotukset on tulossa. En oo nähny kavereitakaa pitkään aikaan muualla ku koulussa ja pari kertaa kirjastossa lukemassa. Paitsi eilen kun olimme juhlimassa lapsuuden ystäväni Hennan 18v synttäreitä Baarikärpäsessä. Oli kyllä loistava ilta ! Onnee vielä Henna <3

Kirjotan nyt syksyllä siis lyhyen matikan, hissan ja kemian UUDESTAAN. En kyl oikee enää tiedä miks :DD Kai siitä selvitään. Kirjotin kemian siis jo keväällä ja C tuli, joten haluan yrittää M:ää. Saa nyt nähdä, jos ei onnistu ni oon C:hen tyytyväinen :)

Tuntuu että aika on liian rajallinen. Jos aikakoneita olisi olemassa, hyppäisin hetkeen jolloin ei ole kuin aikaa. Olisi ihanaa vain istua ja olla, eikä tarvitsisi murehtia mistään niin kuin loppuelämäänsä vaikuttavista asioista. Kuukauden päästä saa onneksi hetken hengähtää !





3 kommenttia:

  1. Mullaki on kirjotukset kohta tulossa, kirjotan ruotsin ja ussan :) Tsemppiä sulle lukemiseen! Toivottavasti menee hyvin!

    http://ramonnan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Etsiskelit uutta blogiluettavaa ja aattelin huikata, että voisin täyttää kriteerit :) Ja tsemppiä kirjoituksiin! Voi sitä stressin määrää...

    VastaaPoista