6. huhtikuuta 2013

Love just sitting and watching people

Tänää on ielts-päivä, puhekoe vielä jäljellä. Se alkaa tossa parin tunnin päästä. Tänään teen poikkeuksellisesti postauksen kännykässä samalla kun istun Herttoniemen mäkkärissä. IELTS järjestetään Hertsikassa ja aamulla oli kuuntelu, luetun ymmärtäminen ja essee. Aikaa kaikkiin oli siis tunti ja täytyy sanoa että ainakin esseessätuli tosiaan kiire. Korjailin vielä paria kirjotusvirhettä jotka huomasin juuri ja juui ennen ajan loppua. Sain kynän irti paperista juuri kun valvoja sanoi "the test has come to an end please do not write anymore". Viime hetkille siis meni! Kirjoituskoe on jaettu kahteen osioon. Yhteensä aikaa on tunti ja vähintään 400 sanaa kirjoitettavana. Käytin hieman liikaa aikaa ensimmäiseen, lyhyempään osaan, mikä kostautui sitten toisessa, pidemmässä ja tärkeänmässä osassa.
Tässä puhekoetta odottaessani päätin tulla syömään, koska muuten en jaksaisi. Mäkkityöntekijälle pikaruoka on halvin vaihtoehto joten täällä ollaan! Parasta ajanviettoa yksin on mielestäni tarkkailla muita ihmisiä ympärillä. Joku syö nopeasti koska hänellä on kiire, toinen (pieni lapsi) nauttii juustostaan antaumuksella ja naama ketsupissa :D paras näky on kuitenkin vanhempi herra joka käyttää "ruokalappua" eli siis lautasliinaa kaulalla. Isä ja poika ovat tylleet isäpoika-lounaalle ja puhuvat hyvinkin yksityisestä asiasta aika kuuluvasti. Sinänsä ihmettelen että miten joku kehtaa huudella asioita ääneen, varsinkin kun ne ovat arkoja.

Vielä puoltoist tuntia istumista ja sit pitäs lähtee takasin Edupolia, jossa koe pidetään, kohti. Onneks on maailman upein sää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti