2. huhtikuuta 2012

Two negatives make a positive

Ajattelin siis jatkaa juttua minkä tammikuussa jo aloitin, nimittäin poikaystäväni hehkuttamista. Miinus ja miinus on plussaa, tämä kuvaa meitä erittäin paljon. Kumpikaan ei ole täydellinen mutta yhdessä ollaan. Nyt meni liian makeaksi.

Niin kuin jo kerroin, olemme seurustelleet poikaystäväni kanssan 3 huiman pitkää vuotta. Hän tuntee minut parhaiten ja astuessani sisään, näkee minun huonon päiväni ja saa minut unohtamaan kaiken tyhmän ja ärsyttävän mikä on painanut mieltäni hetkeä aikaisemmin. Ellen itse kokisi tätä juuri nyt, en uskoisi koko juttua. Olemme yhtä aikaa samanlaisia mutta samalla niin erilaisia. Mielipiteistä tulee usein riitaa :D ei mitään vakavaa, onneksi.

Kolmen vuoden seurustelu ylittyi siis tossa alle kuukausi sitten, olimme päivän Vantaan Flamingossa hohtominigolfaamassa ja sitten menimme syömään La Famigliaan. Kultani harrastaa (tai harrastaa ja harrastaa, pelailee :D) golfia ja hänellä on greencard, joten ei varmaan tarvitse kertoa kumpi voitti :D En hävinnyt kuin 6 pisteellä ja olen ylpeä itsestäni :)

Olen iloinen kun voin kertoa meillä menevän hyvin :) Hän on minulle tärkein ihminen tässä maailmassa.




1 kommentti:

  1. suloinen postaus ja kuva teistä, onnea pitkästä suhteesta! :-) kumpa itekin löytäis joskus tosirakkauden, eiköhän se jossain odota. muutenkin kivanoloinen blogi ja siisti banneri! :>

    yeahyeahira.blogspot.com

    VastaaPoista