27. tammikuuta 2013

School is over !

Piti tehdä postaus jo perjantaina tästä, mutta juoksin kauheel kiireel töihin ja töiden jälkee en sit jaksanukaa :D

NOLLA PÄIVÄÄ ! NOLLA AAMUA ! NOLLA HITON MOISTA LÄKSYJEN JA ESSEEN KIRJOTUS YÖTÄ! Lukio oli siinä sitte. Viel muutama ylppärikoe tehtävänä ja sitten se on kokonaa ohi. Enää ei tarvii herätä 6 (vaikka en pitkää aikaa herännykää) ja juosta bussiin. Perjantaina oli ihan mahtava fiilis!
Eilen ku rupesin miettii tota tarkemmi, tuli vanha olo. En ole koskaan ollut tilanteessa, etten tiedä mitä tapahtuu syksyllä. Nyt olen. Kuten sanottua, haen täysillä Britanniaan opiskelemaan. Väsäilen portfoliota tässä yo-lukemisen ohella. Siihen pitää sisällyttää luonnoksia, valokuvia, 3D-kuvia, valmiita sisustuksia, muita kuvistöitä...... Tähtään siihen, että saisin 20 erilaista työtä valmiiksi. Kaksi kasassa! Laskin, että tässä on kahdeksan viikko aikaa, joten viikossa pitäisi pystyä tekemään 3 työtä, että olisin ajoissa valmis. Toivotaan parasta, onneksi tässä on vain aikaa :D Ei, ylppäreihin täytyy lukee. Päivän ohjelmani koostuu tällä hetkellä aika paljon kirjastosta, salista ja ehkä satunnaisesta ystävästä, joita onnistun toivottavasti näkemään silloin tällöin (:

Täs viel pari kuvaa !






ps. Rakastan Picnicin croisanttia ja kaakaota!

20. tammikuuta 2013

Shut up and drive

Apua mikä fiilis... Ekaks lähen ajamaa kauppakeskuksesta motaria pitki duunii, kunnes yks kaks pito petää ja päädytää auton kanssa ensin tolppaa päi ja sit puoliks penkkaa :D Siin sit istuskelin tyytyväisenä hätävilkut päällä (ku oltii siis puoliks tiellä) autossa ja hetken päästä joku ystävälline bemarikuski pysähty auttamaan ♥

Pääsin sit pois siit kinoksest, jatkoin onnellisesti matkaa duuniin :D 7 tunnin vuorot on tappoa, VAIKKA on sunnuntai ja VAIKKA on tuplapalkka. Kyl sen onneks sit hoiti vaikka aika tuntu menevän iha törkeen hitaasti.

Illan päätteeks lähen ajaa duunist himaan, nään saman poliisiauton 3 kertaa joista viimeisellä huomaan että punane valo välkkyy ja paniikissa mietin et mitä oon tehny :D Kai se oli joku tavalline ratsia sitten. Pääsin puhaltamaa ekaa kertaa :D Ja kun mulla on tuo ajokortti lompakon mukana varastettu silloin joululomalla, ni tosi luottavaisin mielin (en) annoin kortin poliisin katsottavaksi. Vielä kun rekisteriote piti näyttää ni mietin että mitäs vittua, en kyl oo tehny mitää miks tätä pitäs kysyy. En tosin ees tienny et mikä se niist papereist oli, joten annoin kaikki laput ja sanoin että kaiva itse :D

Kuvia en ehtiny ottamaa, ni paljo tapahtu kerral :DD

14. tammikuuta 2013

The beginning of the last teenage year

Ny tuli sit 19 täyteen, olo on edelleen kuin viisivuotiaalla mutta se ei menoa haittaa.

Juhlittiin lauantaina tätä suurta tapahtumaa hiukan etukäteen. Kaverini tuli meille, tilattiin pizzaa ja hiukan perseiltiin. Jatkoille lähdettiin sitten Helsigin Baarikärpäseen. Pieni mesta, mutta siellä soi aina hyvä ja vähä vanhempiki musiikki! Ei pelkästään sitä isojen paikkojen dynskdynskdynsk -musiikkia joissa toistuu samat loopit. Musiikin perusteella siis valitsin tuon mestan jatkopaikakseni ja väkeä tuli ihan kiitettävästi (osa vahingossa ja osa tahallaan).
Ilta jatkui sitten baaritiskin kautta istumaan ja kun porukka rohkaistui niin tanssimaan. Sainkin heti stalkkerin. Huomasin että kyseinen about 30v. kemalijätkä seisoi ja katsoi minun ja kaverieni tanssia. Sitten herra astui pari askelta lähemmäs ja pysähtyi taas katsomaan kädet puuskassa. Eiköhän se siitä sit rohkastunu ja tuli kiskoo mut erilleen muusta porukasta ja yritti ties mitä.. Onneks ilkka pelasti ♥ Kiitos siitä ! Ilta sujuki sit iha mallikkaasti, kukaan ei kuollu!

Tänää sit pitäs ottaa rennosti niinku synttärisankarin kuuluis.. Ei ku minä teen hikisesti tässä blogin ohessa kahta englannin tiivistelmää, kahta äidinkielen esseetä sekä yhteiskuntaopin esitelmää ♥ Hyvää synttärii siis! Huomenna jatkuu yo-panostus kun nää juhlapäivät on vihdoi ohi.

Huomen on myös erittäin suuri tapahtuma, nimittäin minun UCAS-hakemukseni lähtee heti liikkeelle kun opettajani on kirjoittanut minulle suosituksensa. Ens syksynä suuntana Englanti!

Sain muuten Nelly.com:ilta lahjaksi 7e lahjakortin!

Tossa pari mekkoa mitä harkitsen tilattavaks (:

4. tammikuuta 2013

In order to change we must be sick and tired of being sick and tired

Aluksi tuntui että elämä olisi perseestä. Sitten heräsin ja tajusin, että mulla menee oikeesti tosi hyvin tällä hetkellä! Toissapäivänä panikoin IELTS-kielitestiä. Kyselin yliopistoilta paniikissa ja ilmoitin, että en pysty tehdä testiä ennen tammikuun 15. päivää. Hakemuksessa nimittäin vaaditaan se ja luulin että maailma kaatuu siihen etten ole tajunnut varaa sitä tarpeeksi aikaisin. Onneksi ei, vaan riittää että lähetän sen myöhemmin perässä ♥ Tosin kattelin vähä niit vanhoi testei ja totesin että apua.. Jotain tilastoi piti tutkii ja selittää et miks ne on niin ?! Asioita mitä en edes suomeksi osaa... No yritetää :D

Oon nii keskittyny tohon Britanniaan lähtöön et oon unohtanu panikoida muuta koulua! Hommia hieman rästissä ja näi.. Mut eipä oo haitannu :D

Loma on oikea aika sairastaa vai mitä? Ärsyttää ku suunnittelin että pidän urheiluloman, mutta se jäi siihen että oon tälläsessä nuhakurkkukivussa koko ajan. Huvikseni maksan salikortista mutta en pääse käymään :D Ehkä voisin suunnitella jotain joogan tyyppistä, siinä ei pitäisi tulla hiki tai ainakaa hengitysvaikeuksia. Haluisin parantuu eka kunnol..

Ajokortti pitää uusia, lompakko tosiaan varastettiin ja siellä meni se. En sitten saa ajella pariin viikkoon, dösäkortin onneksi kävin jo hakemassa. Sieltäkään ei ollu kadonnu mitään arvoa, mitä ihmettelen suuresti! Olisi kiva että se joku joka on pöllinyt kortin palauttaisi sen kanssa..

Pitäkää villi viikonloppu, koulu alkaa kohta ;D

Ja lompakkoni on siis saman mallinen burberry -kuosinen, sisällä on mm. kaverieni kuvat.

2. tammikuuta 2013

I've just been on a once-in-a-lifetime holiday. I'll tell you what, never again.

Täytyy sanoo et mielenkiintone loma ollu tähä mennes, oon viettäny sen osittai kipeenä mutta menoo ei oo haitannu :DD En oo ehtiny kertoo tänne viel paljoo joulusta joten alotanki siitä, tosin vaan lahjojen listauksen muodossa.






 Eli kiitos joulupukille näistä ja muista lahjoista ♥

Uuttavuotta edeltävänä perjantaina päätimme lähteä kaveriporukalla ulos ja ilta päättyi siihen että minulta varastettiin lompakko laukusta. En tiedä missä vaiheessa tarkalleen mutta huomasin yhtäkkiä että lompakko ei ole enää mukana. Sinne meni narikkalappu, dösäkortti, duunin henksukortti, visa electron, opiskelijakortti ja ajokortti + kuitit ja joku 10e käteisenä. Ja tosiaa narikkalappun menettäneenä jouduin hengailemaan baarissa sulkemisaikaan saakka, olin kerrankin vika joka tulee ovist ulos :D Rikosilmotus ja korttien sulut on totta kai tehty jo, mutta vaivaa on siinäkin kun uudet pitää hankkia.

Uusi vuosi laskettiin käyntiin Idalla. Pirskeitä oli suunniteltu jo monta viikkoa mutta silti kaikki ei mee aina iha suunnitelmien mukaan ;D Ihan hauskaa oli suurimman osan aikaa ei siinä mitää:D Saldona ei ole darraa vaa naarmut ja mustelmat käsissä ja jaloissa, painittiin kaverin kanssa vähä ja ku herra on entine karate kid ni sain samal kokee sen et millast on tulla heitetyks lattiaan. Ei sattunut pahemmin kuitenkaa :)

Ny loppuloman aion pyhittää (valitettavasti) koululle, niin paljon lomaksi annettuja tehtäviä tekemättä että on pakko panostaa. Lisäksi aivan näillä hetkillä aloitan YO-panostuksen täysillä. Joulukuun alussa vähäsen jo alottelin, mutta nyt ei enää hidastella, 3 kuukautta aikaa kirjallisiin!

Lisäksi minulla on yksi elämäni tähän mennessä tärkeimpiä deadlineja, 15. tammikuuta pitää lähettää hakemukseni UCASiin ja alkaa valmistautua Britanniaan lähtöön. Vielä pitää varata IELTS-testi ja tehdä portfoliota, mutta niillä ei ole onneksi vielä niin kiire.

Hyvää uutta vuotta 2013 ! ♥