2. tammikuuta 2013

I've just been on a once-in-a-lifetime holiday. I'll tell you what, never again.

Täytyy sanoo et mielenkiintone loma ollu tähä mennes, oon viettäny sen osittai kipeenä mutta menoo ei oo haitannu :DD En oo ehtiny kertoo tänne viel paljoo joulusta joten alotanki siitä, tosin vaan lahjojen listauksen muodossa.






 Eli kiitos joulupukille näistä ja muista lahjoista ♥

Uuttavuotta edeltävänä perjantaina päätimme lähteä kaveriporukalla ulos ja ilta päättyi siihen että minulta varastettiin lompakko laukusta. En tiedä missä vaiheessa tarkalleen mutta huomasin yhtäkkiä että lompakko ei ole enää mukana. Sinne meni narikkalappu, dösäkortti, duunin henksukortti, visa electron, opiskelijakortti ja ajokortti + kuitit ja joku 10e käteisenä. Ja tosiaa narikkalappun menettäneenä jouduin hengailemaan baarissa sulkemisaikaan saakka, olin kerrankin vika joka tulee ovist ulos :D Rikosilmotus ja korttien sulut on totta kai tehty jo, mutta vaivaa on siinäkin kun uudet pitää hankkia.

Uusi vuosi laskettiin käyntiin Idalla. Pirskeitä oli suunniteltu jo monta viikkoa mutta silti kaikki ei mee aina iha suunnitelmien mukaan ;D Ihan hauskaa oli suurimman osan aikaa ei siinä mitää:D Saldona ei ole darraa vaa naarmut ja mustelmat käsissä ja jaloissa, painittiin kaverin kanssa vähä ja ku herra on entine karate kid ni sain samal kokee sen et millast on tulla heitetyks lattiaan. Ei sattunut pahemmin kuitenkaa :)

Ny loppuloman aion pyhittää (valitettavasti) koululle, niin paljon lomaksi annettuja tehtäviä tekemättä että on pakko panostaa. Lisäksi aivan näillä hetkillä aloitan YO-panostuksen täysillä. Joulukuun alussa vähäsen jo alottelin, mutta nyt ei enää hidastella, 3 kuukautta aikaa kirjallisiin!

Lisäksi minulla on yksi elämäni tähän mennessä tärkeimpiä deadlineja, 15. tammikuuta pitää lähettää hakemukseni UCASiin ja alkaa valmistautua Britanniaan lähtöön. Vielä pitää varata IELTS-testi ja tehdä portfoliota, mutta niillä ei ole onneksi vielä niin kiire.

Hyvää uutta vuotta 2013 ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti