14. tammikuuta 2013

The beginning of the last teenage year

Ny tuli sit 19 täyteen, olo on edelleen kuin viisivuotiaalla mutta se ei menoa haittaa.

Juhlittiin lauantaina tätä suurta tapahtumaa hiukan etukäteen. Kaverini tuli meille, tilattiin pizzaa ja hiukan perseiltiin. Jatkoille lähdettiin sitten Helsigin Baarikärpäseen. Pieni mesta, mutta siellä soi aina hyvä ja vähä vanhempiki musiikki! Ei pelkästään sitä isojen paikkojen dynskdynskdynsk -musiikkia joissa toistuu samat loopit. Musiikin perusteella siis valitsin tuon mestan jatkopaikakseni ja väkeä tuli ihan kiitettävästi (osa vahingossa ja osa tahallaan).
Ilta jatkui sitten baaritiskin kautta istumaan ja kun porukka rohkaistui niin tanssimaan. Sainkin heti stalkkerin. Huomasin että kyseinen about 30v. kemalijätkä seisoi ja katsoi minun ja kaverieni tanssia. Sitten herra astui pari askelta lähemmäs ja pysähtyi taas katsomaan kädet puuskassa. Eiköhän se siitä sit rohkastunu ja tuli kiskoo mut erilleen muusta porukasta ja yritti ties mitä.. Onneks ilkka pelasti ♥ Kiitos siitä ! Ilta sujuki sit iha mallikkaasti, kukaan ei kuollu!

Tänää sit pitäs ottaa rennosti niinku synttärisankarin kuuluis.. Ei ku minä teen hikisesti tässä blogin ohessa kahta englannin tiivistelmää, kahta äidinkielen esseetä sekä yhteiskuntaopin esitelmää ♥ Hyvää synttärii siis! Huomenna jatkuu yo-panostus kun nää juhlapäivät on vihdoi ohi.

Huomen on myös erittäin suuri tapahtuma, nimittäin minun UCAS-hakemukseni lähtee heti liikkeelle kun opettajani on kirjoittanut minulle suosituksensa. Ens syksynä suuntana Englanti!

Sain muuten Nelly.com:ilta lahjaksi 7e lahjakortin!

Tossa pari mekkoa mitä harkitsen tilattavaks (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti