27. syyskuuta 2012

Walking disaster

Hei anteeksi joudun pahoittelemaan, en jostain syystä pysty vieläkään vastaamaan kommentteihin ! En tiedä syytä miksi näin mutta yritän ratkaista sen tässä kun ylppäreiden jälkeen on ehkä enemmän aikaa. Huomenna vielä siis matikka ja sitten ohi on tältä syksyltä!

Love ya

25. syyskuuta 2012

I may not always be perfect but I'll always try

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

Cause I was born to tell you I love you

and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Stripped and polished, I am new, I am fresh

I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Cause every breath that you will take
when you are sitting next to me
will bring life into my deepest hopes, What's your fantasy?

Cause I was born to tell you I love you

and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight
I know everything you wanted isn't anything you have

19. syyskuuta 2012

In the face of uncertainty, there is nothing wrong with hope

Kemia ohi, hissa ja matikka edessä.

Oli ihan jäätävä kemian koe, jos vaikka osais lukee tehtävänannot oikein nii vois saada pisteitäki, mutta ei. En halua edes tietää, miten paljon menetin tuollaisen virheen takia. Onneksi en voi saada ainakaan huonompaa arvosanaa kuin C:n vaikka kaikki sanoo että se on huono. Minulle riittää koska enää en aio uusia kyseistä ainetta :D Paitsi jos hissa ja matikka menee hyvin. Niinku tosi hyvin. Harkitsen ylioppilaaks pääsyä koska en tiedä onko se todellista :D

Mut joo, ei siinä mitää. Tälläset jälkitunnelmat, palaan asiaan taas kun ehdin :)


15. syyskuuta 2012

I love happy endings

Oon saattanu mainita tääl, mut oon (vieläkin) hullu the O.C. fani! Sain just neloskauden päätökseen ties monennen kerran. Rakastan sitä ja sen onnellista loppua.

Aattelin listaa muutenkin suosikkisarjojani. En osaa laittaa niitä paremmuusjärjestykseen, koska kaikki ovat yhtä ihania!

TV-sarjoja (vanhoja ja uusia):
- Kosto (Revenge), aivan mielettömän hyvä! Jos et ole katsonut jaksoakaan, niin suosittelen. Revengen toinen kausi tulee jenkkeihin tässä syksyllä ja Suomeen viimeistään ensi keväänä, suunnilleen samoihin aikoihin kuin se alkoi.

- the O.C., kuten mainitsin jo postauksen alussa, olen vieläkin koukussa sarjaan! Minulta löytyy tähänkin kaikki tuotantokaudet ja olen katsonut ne täysillä läpi aina kun on ollut tilaisuus. Siinä puhutaan niin helppoa englantia, että jopa minä ymmärrän :D voin siis "harjoitella yo-kuunteluihin" keväällä katsomalla tätä taas! Ja olen myös sitä mieltä että 1. ja 4. tuotantokaudet ovat parhaat. 4. on erityinen suosikkini, koska se tuo vaihtelua sarjaan.

- Terra nova, vaikka osa ihmisistä ei pidä tästä tai ajattelee että "jurassic park tuli just", nii mä rakastin sarjaa. Sitä paitsi Terra nova ei ole aivan sama edes, siinä oli parempi tarina kaiken keskellä. Ärsyttää kun sarja lopetettiin, kun se jäi niin hyvään kohtaan!!!

- Harper's Island, tätäkin katsoin silloin kun se tuli ja vieläkin välillä. Ärsytti kun kaverini paljasti silloin, kuka murhaaja oli! Tästä puhuttiin silloin paljon.

- Frendit, klassikko. Niin monta kertaa telkkarista tullut, että jaksojen tapahtumat osaa jo ulkoa kun näkee ensimmäiset 5 minuuttia. Siksi ehkä Frendit on menettänyt vähän hohtoaan, vaikka aina on hauska jäädä istumaan ja nauramaan vanhoillekin vitseille.

- Salatut elämät!! Huono suomalainen sarja, jota kukaan ei kato, mutta kaikki tietää mitä tapahtuu. Saatiin kaverimme jäämään koukkuun tähän. Kuvaa en jaksa laittaa, eiköhän kaikki tiedä mistä puhutaan :D

Sarjoi on muitakin, esimerkiksi Gossip girl, mutta en kehtaa listaa sitä tähän kun olen nähnyt viimeksi 2 kauden ensimmäiset 7 jaksoa. Pitäis seuraavaks urakaks ottaa sen läpikahlaus.

Sit on TV-sarjoja joista en pidä, esimerkiksi BB. En ymmärrä mitä iloa on katsoa kun toiset ryyppää ja panee jossain talossa (joka on muuten meidän koulun vieressä), ketä kiinnostaa oikeesti? Voin ylpeänä kertoa etten ole ikinä katsonut päivääkään Big brotheria, vaikka jopa mummini on koukussa.

Anteeksi kuvien pieni epätarkkuus.

11. syyskuuta 2012

And that's who I am

Vihdoin sain aikaseks tehä tän :D

























9. syyskuuta 2012

Life is a beautiful mess

Viikonloppuna juhlimme poikaystäväni kanssa seurustelumme 3 ja puol vuosipäivää, joka oli oikeasti torstaina, mutta emme nähneet silloin. Menimme siis perjantaina katsomaan elokuvan Total Recall. Harvinaisen huono elokuva :D En edes ymmärtänyt yhdessä kohtaa että mikä siinä oli totta ja mikä ei.

Lauantaina juhlimme tyttöporukalla kahden kaverini 18v. synttäreitä ja samalla kyselimme ylppäreitä koskevia kysymyksiä toisiltamme (esimerkiksi: Mitä sulfaatit ovat?). Oli kyllä hieno ilta :)

Tänään sitten taas pänttäystä, pänttäystä ja pänttäystä. Kirjotuksiin on viikko, tuntuu että aika on mennyt tosi nopeasti. Enkä edes ole tajunnut tuota kunnolla! Ihan kuin eilinen olisi ollut tunti sitten ja vanhat tanssit viime viikolla. Oikeasti on tapahtunut paljon kaikkea ja sen huomaa ihmisten käyttäytymisessä ja suhtautumisessa asioihin. En olisi ikinä uskonu sanovani näin mut osa (vain osa) kavereistani on oikeesti aikuistunu hieman :D

Lueskelin muuten tossa äsken muiden blogeja läpi, onnittelut jos liityin lukijaksi !
Ja en jostain syystä pysty vastaamaan teidän kommentteihin, en tiedä miksi mutta selvitän sen tässä joku päivä kunhan ehdin :)


3. syyskuuta 2012

Looking for the perfect dress

Olen alennusmyyntien orja. Varsinkin silloin kun olisi tarkoitus löytää jotain, nii eihän sitä silloin ikinä löydy. Esimerkiksi Nelly.comin alennusmyynneissä kaikissa kivoissa vaatteissa on koot menny heti ja muita en halua ostaa, vaikka ne ovat ALEssa.

Haluaisin sopivan kirkkaanpunaisen mekon, sellasen joka tilanteeseen sopivan. Olen aina sanonut että yksinkertaisuus on kaunista, niin tässäkin asiassa. En tarvitse mitään ylimääräisiä härpäkkeitä asuuni ja sen varmasti huomaa kun näkee minun tulevan kaupungilla vastaan :D

Ensimmäinen asia mikä kummastuttaa ihmisiä minussa on, että minulla ei ole reikiä korvissa. Poikaystäväni sanoi että pitäisi olla, niin hänen olisi helpompi ostaa lahjoja :D Mutta en ole koskaan halunnut ja tiedän etten tule haluamaan. Hassua, kun vieläkin jotkut kysyy samalla tavalla kuin 10 vuotta sitten, että pelottaako minua kipu. "Ei se satu" kuului usein. Ei minua olisi häirinnyt kipu :D Vaikka minua sanotaankin prinsessaksi (ainakin kotona), niin tyttömäinen en ole, että korvakorut koskaan haluaisin.

Siskoani ja minua kuvaa parhaiten meidän lapsuusaika. Systeri leikki ballerina-barbilla, minä radio-ohjattavalla autolla. Vasta lukiossa rupesin "tyttömäistymään" tai poikaystäväni mukaan ystäväni tekivät minusta "pissiksen". Matkaa on siihen vielä paljon ja saa ollakin :D

Nykyään en edes kehtaa katsoa vanhoja kuviani. Kun olin 2-6, äitini puki minut väkisin prinsessaksi. Minulla oli tummanpunainen rimpsumekko josta en pitänyt. Sen takia en pitänyt mekkoja muuten kuin pakolla, ennen lukiota siis. Ala-ja yläasteella asunani oli kollarit ja huppari. Farkut hyvinä päivinä.

Oon aina ollut vähän omantien kulkija, en halua seurata ketään heidän unelmissaan (niin kuin äiti toivoisi) vaan luon itse oman tulevaisuuden.




Kuvat: Weheartit.com ja Nelly.com