9. syyskuuta 2012

Life is a beautiful mess

Viikonloppuna juhlimme poikaystäväni kanssa seurustelumme 3 ja puol vuosipäivää, joka oli oikeasti torstaina, mutta emme nähneet silloin. Menimme siis perjantaina katsomaan elokuvan Total Recall. Harvinaisen huono elokuva :D En edes ymmärtänyt yhdessä kohtaa että mikä siinä oli totta ja mikä ei.

Lauantaina juhlimme tyttöporukalla kahden kaverini 18v. synttäreitä ja samalla kyselimme ylppäreitä koskevia kysymyksiä toisiltamme (esimerkiksi: Mitä sulfaatit ovat?). Oli kyllä hieno ilta :)

Tänään sitten taas pänttäystä, pänttäystä ja pänttäystä. Kirjotuksiin on viikko, tuntuu että aika on mennyt tosi nopeasti. Enkä edes ole tajunnut tuota kunnolla! Ihan kuin eilinen olisi ollut tunti sitten ja vanhat tanssit viime viikolla. Oikeasti on tapahtunut paljon kaikkea ja sen huomaa ihmisten käyttäytymisessä ja suhtautumisessa asioihin. En olisi ikinä uskonu sanovani näin mut osa (vain osa) kavereistani on oikeesti aikuistunu hieman :D

Lueskelin muuten tossa äsken muiden blogeja läpi, onnittelut jos liityin lukijaksi !
Ja en jostain syystä pysty vastaamaan teidän kommentteihin, en tiedä miksi mutta selvitän sen tässä joku päivä kunhan ehdin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti