24. helmikuuta 2013

I know it's hard to remember the people we used to be

Kesä ja matkakuume iski!
Ollaa kavereide kans suunnittelemas reissuu etelä-Eurooppaan. Viimene kesä enne ku kaikki hajoaa ympäri maailmaa! Minä Englantiin ja noi ympäri Suomee.
Matkakohteen miettimine on käynnis, pitäs saada hotelli ja lennot halvalla ja bilemesta rannalta, eli todennäköisesti suuntaamme Välimerelle. Ens kesästä tulee toivottavasti paras tähän mennessä, mutta en odota liikoja, koska silloin pettyy. Oon tosi huono ottaa yhteyttä ihmisiin ni pitää kattoo et mite se kesäl onnistuu.
Tulee tosi turhauttava olo, ulkon oli iha sairaan hyvä sää ja istuin koko päivän kirjastos nenä kiinni hissan kirjassa... Ei kiva. Voispa lukee ulkona mut on kylmä! Tein myös ihmeitä hiihtoloman aikana, siivosin mm huoneen! Se oli oikeesti saavutus (vaik ei oo vielkää iha valmis) ku tietää et minkä näköne tää oli ennen :D Oon ylpee itestäni. Tehtii myös poikaystävän kans suklaacroissanttei perjantaina aamupalaks ♥ oli hyviä! Tää meiä juttu on muutenki iha uus tai ei uus vaa hetken aikaa ollu mut onneks tuntee toisen :) Pidettii myös leffailta suklaajäätelön kera. Ben & Jerry's chocolate fudge brownie on parasta !  Katottii ten things I hate about you
Näin myös ku pikkuveli opetteli laskettelemaan tiistaina. Lähettii faijan kans kolmistaa Vihtiin rinteisii, ni mäki sain vihdoi rinnekauden avattua :D Vuoden tauko näky mut laudalla on parasta.



21. helmikuuta 2013

It's time to move on, time to get going

Heräsin tos aamul pohtimaa tän hetkist elämäntilannettani. Oon valmistumassa lukiosta ja koko elämä edessä. Täytyy sanoa, että ei tuu kyllä yhtään ikävä edellistä kolmea vuotta koulussa, meillä oli paska ryhmähenki. Ainoastaan muutaman kaverini joista olen kiitollinen ovat värittäneet elämääni muidenkin edestä! Heihin pidän enemmän yhteyttä lukion jälkeen.
Seurustelin melkein koko lukioajan poikaystäväni kanssa, mikä tuli sokkina kaikille ja ehkä jopa itselleni. Muistan ekan viikon uudessa koulussa paremmin kuin edellisen. Jokane osu omalle kohdalleen ja sen jälkee ei paljoa muutoksia syntyny ainakaa mun kaveripiirissä. Toki myöhemmin sain uusia ystäviä, ettei kaikki sentään kerralla tullut :D Eka vuos meni tutustuessa kaikkiin.
Toinen vuosi lukiossa oli alusta saakka jännittävä, koska silloin tanssittiin vanhat. Kaikki oli täpinöissään koko syksyn ja parienhaku tai mekot olivat vuoden puheenaiheet. Tykkäsin vanhoista tosi paljon, se oli yks syy miks tulin lukioon :DD Jossain vaiheessa siis harkitsin amiksen kosmetologi-linjaa mut päädyin onneks lukioon, vaikka en nyt nii riemusta oo hyppiny. Etukäteen jos olisin tiennyt, nii en olisi välttämättä tullut Tapiolaan. Yhteishenki olisi voinut olla täysin eri. Koko ajan vertasin sitä meidän yläasteeseen, jossa kaikki tuli toimeen kaikkien kanssa ja koko ajan tapahtui. Tapiolassa ei ollu ees kunno ryhmäytymispäivii tai mitää teemaviikkoi. Toki niitä olisi voinut itse mennä sinne järkkäilemään, mutta tuskin siitä olisi tullut mitään.
Abivuos oli vain koulun loppumisen odotusta, että itse koulu meni hieman ohi x)









20. helmikuuta 2013

He'll never fall in love he swears

On ollu hauska kuunnella ihmiste kommenttei asioist :D "mä nii tiesin !!!" "et oo tosissas?" "et kai sä vaan...?"
Kaikkei tärkeint on se et oon onnelline tavalla jolla itse haluan :) Monen pitkän sekavan kuukaude jälkee vihdoi tuntuu et kaikki ois palautumas normaaliks. Tuli sit yks ihmine lisää jota tulee ikävä syksyl mahdollisen muuton sattuessa. Oon onneks oppinu elämää päivä kerrallaan, sen jos jotai oon oppinu tolt yhelt. Ikin ei tiiä millo loppuu ja mitä tapahtuu joten pitää osata nauttii ja hymyillä sillo ku on mahdollisuus. Parasta on tunne ku voi aina kertoo kaiken yhelle ihmiselle ja vaik sitä ei kiinnostaskaa ni se ei keskeytä.
Luulin jo pikkuhiljaa et missää vaihees ei kävis tällee kunnes asiat käänty uusiks päälaellee.

19. helmikuuta 2013

This girl is leaving town

Sä kysyt miksi lähden
enkä pysty vastaamaan
en kai mä oo paha jos vain rakastan elämää
Mä kyyneleesi kuivaan, mutten kadu kuitenkaan ja toivon
et itsekkin vielä sen voit ymmärtää

Mä tahdon jotain muuta
jotain suurempaa
tahdon nähdä kaiken ja oon valmis maksamaan
tuntemaan sateen ja tuulen ja auringon

Mä tahdon jotain muuta, ei tarvii odottaa
jos joskus palaan ovelles voit tehdä mitä vaan
mut nyt pakko mennä kun on sydän on levoton 

On teitä täynnä maailma
ja täynnä ihmisiä tiet kuin lehtiä tuulessa uneksijan kerätä
Mä tahdon lentää kauas, syviin vesiin sukeltaa
etsiä vaikka en mitään mä löytäisikään

Mä tahdon jotain muuta
jotain suurempaa
tahdon nähdä kaiken ja oon valmis maksamaan
tuntemaan sateen ja tuulen ja auringon

Mä tahdon jotain muuta, ei tarvii odottaa
jos joskus palaan ovelles voit tehdä mitä vaan
mut nyt pakko mennä kun on sydän on levoton
Ja vaikka hetken mä vielä viivyn
en epäile enää, en taakse katsoa voi

3. helmikuuta 2013

I'm gonna runaway and never look back

Britannia kutsuu ! Oon saanu jo kahdesta paikasta offerin opiskelupaikkaa varten! Southampton ja Portsmouth, ehkä nähdään jommassa kummassa ;)
Eli toi hakujärjestelmä on vähä erilaine ku Suomes. Lähetin tosiaan hakemuksen 15. tammikuuta (viime hetkillä) ja nyt saan joko suoran kiellon, että "et pääse" tai sitten sellasen "mahdollisesti", jolloin lähetän kaikki ylppäriarvosanat ja mahdollisen portfolion yliopistoon (nää kaks ei ole vaatinut portfoliota). Huddersfieldistä sain sähköpostia, jossa sanottiin että he päättävät vasta portfolion nähtyään, lähetän sen siis ennen maaliskuun loppua sinne. Ylppärit ja portfolio vielä läpi. Sitten alkaa loma ♥

Pysähdyin taas miettimään ajan kulkua. Samalla huomasin, että mietin sitä aika usein. Ei pitäisi ehkä, koska aika menee miettiessä. Sen voisi kuluttaa jotenkin paremmin. Syksyl oon (toivottavasti) muuttanut Britteihin. Rupesin miettimään että onko kaikki sen arvoista, koska oon jättämässä mulle kaikki rakkaat asiat tänne. Kavereita tulee ikävä, sen tiedän jo nytte. Mutta onneks ne lupas etten pääse eroon niist vaik haluisinki ja saan aina shoppailuseuraa ♥ Joudun lopettamaan mulle rakkaan harrastuksen, oon ollu heppatyttö pienestä pitäen ja ratsastanut vakituisesti nyt 7 vuotta samalla tallilla. Muutto ulkomaille on iso juttu mulle, koska en oo koskaa pitäny liiallisist muutoksist. Totta kai oon innoissani koko jutusta ja odotan sitä, että pääsen itsenäistymään ja ennen kaikkea opettelemaan puhumaan :D Kun tuo suomikaan ei ihan aina luonnistu ni jos jonku vois osata ees jotenki.

Ylioppilas minusta tulee 90% varmasti, enään äikkä ja enkku selvitettävänä. Ja toisesta ei ole pakko edes päästä läpi :D

11 päivää ni on penkkarit, abiristeily, hiihtoloma alkaa ja sit siitä kuukaus ni lukio on ohi! Kesälomaa odotellessa. Ollaa päätetty et lähetää kavereide kans jonneki päi Eurooppaa, ku on viimene loma yhdessä.

Täs teille viel pari biisii Nickelbackii ♥