21. helmikuuta 2013

It's time to move on, time to get going

Heräsin tos aamul pohtimaa tän hetkist elämäntilannettani. Oon valmistumassa lukiosta ja koko elämä edessä. Täytyy sanoa, että ei tuu kyllä yhtään ikävä edellistä kolmea vuotta koulussa, meillä oli paska ryhmähenki. Ainoastaan muutaman kaverini joista olen kiitollinen ovat värittäneet elämääni muidenkin edestä! Heihin pidän enemmän yhteyttä lukion jälkeen.
Seurustelin melkein koko lukioajan poikaystäväni kanssa, mikä tuli sokkina kaikille ja ehkä jopa itselleni. Muistan ekan viikon uudessa koulussa paremmin kuin edellisen. Jokane osu omalle kohdalleen ja sen jälkee ei paljoa muutoksia syntyny ainakaa mun kaveripiirissä. Toki myöhemmin sain uusia ystäviä, ettei kaikki sentään kerralla tullut :D Eka vuos meni tutustuessa kaikkiin.
Toinen vuosi lukiossa oli alusta saakka jännittävä, koska silloin tanssittiin vanhat. Kaikki oli täpinöissään koko syksyn ja parienhaku tai mekot olivat vuoden puheenaiheet. Tykkäsin vanhoista tosi paljon, se oli yks syy miks tulin lukioon :DD Jossain vaiheessa siis harkitsin amiksen kosmetologi-linjaa mut päädyin onneks lukioon, vaikka en nyt nii riemusta oo hyppiny. Etukäteen jos olisin tiennyt, nii en olisi välttämättä tullut Tapiolaan. Yhteishenki olisi voinut olla täysin eri. Koko ajan vertasin sitä meidän yläasteeseen, jossa kaikki tuli toimeen kaikkien kanssa ja koko ajan tapahtui. Tapiolassa ei ollu ees kunno ryhmäytymispäivii tai mitää teemaviikkoi. Toki niitä olisi voinut itse mennä sinne järkkäilemään, mutta tuskin siitä olisi tullut mitään.
Abivuos oli vain koulun loppumisen odotusta, että itse koulu meni hieman ohi x)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti