24. helmikuuta 2013

I know it's hard to remember the people we used to be

Kesä ja matkakuume iski!
Ollaa kavereide kans suunnittelemas reissuu etelä-Eurooppaan. Viimene kesä enne ku kaikki hajoaa ympäri maailmaa! Minä Englantiin ja noi ympäri Suomee.
Matkakohteen miettimine on käynnis, pitäs saada hotelli ja lennot halvalla ja bilemesta rannalta, eli todennäköisesti suuntaamme Välimerelle. Ens kesästä tulee toivottavasti paras tähän mennessä, mutta en odota liikoja, koska silloin pettyy. Oon tosi huono ottaa yhteyttä ihmisiin ni pitää kattoo et mite se kesäl onnistuu.
Tulee tosi turhauttava olo, ulkon oli iha sairaan hyvä sää ja istuin koko päivän kirjastos nenä kiinni hissan kirjassa... Ei kiva. Voispa lukee ulkona mut on kylmä! Tein myös ihmeitä hiihtoloman aikana, siivosin mm huoneen! Se oli oikeesti saavutus (vaik ei oo vielkää iha valmis) ku tietää et minkä näköne tää oli ennen :D Oon ylpee itestäni. Tehtii myös poikaystävän kans suklaacroissanttei perjantaina aamupalaks ♥ oli hyviä! Tää meiä juttu on muutenki iha uus tai ei uus vaa hetken aikaa ollu mut onneks tuntee toisen :) Pidettii myös leffailta suklaajäätelön kera. Ben & Jerry's chocolate fudge brownie on parasta !  Katottii ten things I hate about you
Näin myös ku pikkuveli opetteli laskettelemaan tiistaina. Lähettii faijan kans kolmistaa Vihtiin rinteisii, ni mäki sain vihdoi rinnekauden avattua :D Vuoden tauko näky mut laudalla on parasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti