28. tammikuuta 2012

Party rock is in the house tonight

Tänään räjähtää jossain päin Espoota, tarkalleen en paikkaa mainitse mutta pidetään kaverini kanssa yhteiset 18v. pirskeet. Aika pieni kämppä oli ensisilmäyksellä mutta eiköhä sinne kaikki mahu ku vähä tunkee ;D Toivottavasti ei lähe käsistä.

Mä pidän hauskan illan, pitäkää tekin! Tuun ehkä huomen kertoo et millast oli :)

19. tammikuuta 2012

Your smile is a beautiful lie

WIPIII ! Ajokortin teoriaosuus on hyväksytty! Kaikki muut asiakkaat ja työntekijät katto mua oudosti ku tulin tanssien sielt kokeesta :D Olin ni ilone läpipääsyst et mua ei haitannu edes se ihana vaakasuoraan tuleva lumipyry jonka seassa kävelin bussipysäkille. Tai oikeastaan tanssin :D

Se oliki ehkä ainoo hyvä asia täs päiväs joten en ala synkistelee enää ku oon tarpeeks angstannu.

15. tammikuuta 2012

Took my life from negative to positive, and I just want y'all know that, and tonight, let's enjoy life

Nyt on täysi-ikäsyyden kynnys ylitetty.

Alotin juhlimisen jo perjantaina, koska suurin osa kavereistani on vielä 17, niin menimme porukalla syömään läheiseen Chico'siin ja näin juhlimme mun synttäreitä. Kerrankin saimme kaikki koolle samalla kertaa. Meistä ehkä lähti vähän liikaa melua, toivottavasti ei haitannut ainakaan paljoa ketään muuta :D

Chico's-reissun jälkeen menin poikaystävälleni yöksi. Hän oli järjestänyt mulle yllätyksen: kynttilöitä ja (alkoholitonta)viiniä. Hymyilin koko loppu illan vaikka olin väsynyt. Se oli hyvä hetki vain maata kullan kainalossa ja rauhoittua.
Aamulla poikaystäväni toi minulle itse tekemänsä kakun (jonka tosin olin vaatinut häneltä). Kakku oli todella hyvää, mutta herra päätti laittaa sen party-kynttilän siihen, mikä ei sammu heti kun puhaltaa. Laitan kuvan siitä alemmas. Kakku oli tosi hyvää vaikka poikaystäväni epäilikin sitä, koska se oli hänen ensimmäinen leipomuksensa ilman minua ja vielä ensimmäinen kakku. Hyvää se kuitenkin oli (: ♥

Lauantai (eilinen) oli siis oikea päiväni. Päivän yksi kohokohta oli, kun kävin lähimmässä Alkossa ja myyjä toivotti minulle hyvää syntymäpäivää. Jännitin tilannetta jotenkin ja näytin varmasti eksyneeltä lampaalta astuessani sisään :D Myyjä tuli sitten kysymään että etsinkö jotain erityistä ja neuvoi että mistä saisin hakemani (breezerin). Oli tosi mukava ja hyvä palvelu täytyy sanoa :)

Tämän jälkeen tulimme poikaystäväni kanssa meille syömään pizzaa jonka äitini haki lähipizzeriasta. Pian kuitenkin lähdimme (laittautumisen jälkeen). Poikaystäväni meni koululaisensa(?) synttäribileisiin ja minä lähdin yhden parhaimmista ystävistäni kanssa baariin. Päädyimme Helsingin Amarilloon ja ilta oli todella onnistunut. Sain jopa huomata että juomat ovat oikeasti kalliita baarissa, joten alottelu olisi ollut hyvä jossain muualla mutta se jäi kun suunnitelmat vaihtuivat.
Baarissa sitten tanssimme ystäväni ja hänen ystävänsä kanssa kuka tuli myöhemmin meidän seuraan. Muutama mies tuli iskuyritykselle mutta ignoorasimme heidät kaikki :'D kaksi meistä seurustelee ja tämä oli muutenkin tyttöjen ilta. Joskus 12-1 aikoihin joku jätkä toi minulle drinkin mistä en tiedä, että mitä se oli, mutta en juonut. Pyysi anteeksi sitä että oli huono tanssija, vaikka en sen takia lähtenyt tilanteesta pois :D Tai ehkä vähän mutta pääsyy oli se ettei huvittanut juuri sillä hetkellä.

Tanssimme sitten kolmeen saakka yöllä kunnes otimme taksin, jonka saimme tosi nopeasti. Astuimme näet juuri ulos Rillosta ja näimme vapaan taksin kääntyvän pihan eteen. Taksikuski oli muuten todella hyvännäköinen, vaikka en itse tarkemmin katsonutkaan :D

Tälläinen oli ensimmäinen baari-iltani.

Kuva vielä poikaystäväni tekemästä kakusta:


10. tammikuuta 2012

Nothing's gonna change my love for you

Ihmettelin tässä että mihin kaikki biisit mitä oon linkittäny noihi on kadonnut O_o

Tässä vaiheessa ajattelin kertoa loppulomasta, että mitä silloin tapahtui.. Eipä oikeastaan mitään, mulla oli 2 vapaapäivää viime viikolla, muuten olin töissä. Käytiin poikaystäväni kaverin synttäreillä yks päivä, siel oli iha jees meno, kiitos vielä kutsusta :) !

Ajattelin myös että tässä vaiheessa on hyvä hehkuttaa poikaystävääni hieman :) Jos et tykkää lukea söpöily ja hieman siirappitarinaa niin jätä tämä postaus lukematta.

Olemme siis seurustelleet poikaystäväni kanssa nyt melkein kolme vuotta, maaliskuussa on vuosipäivämme. Moni kaverini sanoo että tuo on kauan ja rupean pikku hiljaa uskomaan heitä :D Mutta ei kummallakaan meistä ole mitään valittamista mikä on hyvä. Poikaystäväni on siis samanikäinen kuin minä (ja hän ei välttämättä tykkää että kerron hirveän yksityiskohtaisesti hänestä), tosin muutaman kuukauden nuorempi. Eli mä olen meistä se vanhempi ja viisaampi :D Ehken oikeasti mutta siitä voidaan tosiaan olla montaa mieltä.
Olemme poikaystäväni kanssa lähdössä hiihtolomalla ylläkselle kahdestaan. Hänen isovanhempansa lainaavat meille heidän asuntoaan sieltä hotellista ja olemme siellä noin viikon. Tanssin myös vanhat poikaystäväni kanssa, hän auliisti tulee lukiooni (olemme eri koulussa) ja voimme siis tanssia vanhat yhdessä. Tämä on hyvä koska en voisi kuvitella itselleni ketään muuta paria, kun moni sanoo että vanhat poikaystävän kanssa on huono idea, niin ei minusta.
Aiomme lähteä myös kesällä etelä-Eurooppaan, Kroatiaan. Matkan varaamme lähiaikoina, mutta paikka ja hotelli, minne haluaisimme, on jo katsottu valmiiksi. Kerron tästä tarkemmin sitten kun matka on varattu :)
Poikaystäväni luultavasti ja luonnollisesti tuntee minut parhaiten, olenhan viettänyt hänen kanssaan melko tiiviisti aikaa kolmen vuoden ajan.

Voisin jatkaa tarinointia vielä pitkään mutta voin kirjoittaa vol 2:sen jossain vaiheessa, nyt väsy painaa ja pakko mennä nukkumaan.





4. tammikuuta 2012

Wanna feel the warm breeze, sleep under a palm tree, feel the rush of the ocean

Pikkuhiljaa alkaa olla sellanen olo että tää mun oma pieni nurkka on liian pieni mulle. Haluan nähdä eri paikkoja, kokea kaiken ja sit tulla takas ja kertoa mitä hienoa tapahtui. Nyt kun on enää reilu viikko mun synttäreihin, mikä tuntuu hyvin epätodennäköiseltä, käytän kauniit päiväni kaikkeen turhaan. Tuntuu että mun pitäis olla jossain muualla. Oon aina halunnu nähä paikkoja, matkustaa. Haluan käydä Pariisissa, Sydneyssä, Roomassa ja Barcelonassa. Samalla reissulla voisin pyörähtää vaikka Los Angelesissa tai New Yorkissa. Haluan nähdä Californian rannat ja auringonlaskun.

Tossa tapaninpäivänä kun olimme syömässä sukulaisilla, setäni totesi että miksi en lähtenyt vaihtoon. No, syitä on tasan kaksi. En halunnut jättää poikaystävääni tänne ja reissu olisi kuulemman tullut liian kalliiksi. Olen samalla tyytyväinen ja pettynyt, sillä ehtii paikkoja nähdä muutenkin. Olen aina rakastanu Australiaa ja kaikkea siihen liittyvää, ikinä en vain ole päässyt käymään. Kuvien ja kertomusten perusteella tämä kuva on totta kai tullut mieleeni. Haluaisin päästä kokemaan kaiken itse. Olen vähän sellainen, että jos joku kertoo että oli hienoa, niin en usko. Haluan nähdä ja tehdä asioita itse ennen kuin ymmärrän täysin miten hienolta voi tuntua uida valtameressä tai ottaa aurinkoa Miami Beachilla.

Suunnittelin pitäväni välivuoden lukion jälkeen ja lähteväni jenkkeihin au pairiksi. Tai sitten jos saan heti opiskelupaikan, niin siitä riippuen lähtisin vaihtoon ainakin parikisi kuukaudeksi. Se olisi hienoa.

1. tammikuuta 2012

Hello 2012 !

Nonniin, näin alkuun HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE ! ♥

Oli kyllä hieman sekava uudenvuoden yö täytyy myöntää. Kierreltii poikaystäväni kanssa eri paikoissa ja välillä käveltiin Suomenojaa pitkin ja välillä Niittykummun läpi :D Kuvia en valitettavasti uudestavuodestani ehtinyt ottamaan paljoa (en yhtään) mutta minusta voi olla muutamia kuvia en tiedä (muista).

Tänään ei ollut minkään näköstä darraa mistä olen erittäin kiitollinen kropalleni jos noin voi sanoa :D Oli yks parhaimmist uusist vuosist mut ei iha ykköseks yltänyt, se pitää myöntää. Tossa muutama vuos sit oli paljon hauskempi ilta.

Alotin nyt siis karkkilakon ja se kestää koko tammikkuun ja hieman heinäkuunkin yli menee. JA aion pysyä tässä. Poikaystäväni kanssa lupasimme ettei toista haukuta tai olla muutenkaan ilkeitä toisillemme. Huomasin tänään että rakastan häntä yli kaiken ♥

Jotta tämä ei menisi pelkäksi söpöily postaukseksi niin täytyy vielä mainita että odotan nyt enemmän innolla sitä päivää kun täytän 18 ! Kohta vois alkaa laskee jo tunteja, ei nyt sentään vielä mutta pian kuitenkin.