10. tammikuuta 2012

Nothing's gonna change my love for you

Ihmettelin tässä että mihin kaikki biisit mitä oon linkittäny noihi on kadonnut O_o

Tässä vaiheessa ajattelin kertoa loppulomasta, että mitä silloin tapahtui.. Eipä oikeastaan mitään, mulla oli 2 vapaapäivää viime viikolla, muuten olin töissä. Käytiin poikaystäväni kaverin synttäreillä yks päivä, siel oli iha jees meno, kiitos vielä kutsusta :) !

Ajattelin myös että tässä vaiheessa on hyvä hehkuttaa poikaystävääni hieman :) Jos et tykkää lukea söpöily ja hieman siirappitarinaa niin jätä tämä postaus lukematta.

Olemme siis seurustelleet poikaystäväni kanssa nyt melkein kolme vuotta, maaliskuussa on vuosipäivämme. Moni kaverini sanoo että tuo on kauan ja rupean pikku hiljaa uskomaan heitä :D Mutta ei kummallakaan meistä ole mitään valittamista mikä on hyvä. Poikaystäväni on siis samanikäinen kuin minä (ja hän ei välttämättä tykkää että kerron hirveän yksityiskohtaisesti hänestä), tosin muutaman kuukauden nuorempi. Eli mä olen meistä se vanhempi ja viisaampi :D Ehken oikeasti mutta siitä voidaan tosiaan olla montaa mieltä.
Olemme poikaystäväni kanssa lähdössä hiihtolomalla ylläkselle kahdestaan. Hänen isovanhempansa lainaavat meille heidän asuntoaan sieltä hotellista ja olemme siellä noin viikon. Tanssin myös vanhat poikaystäväni kanssa, hän auliisti tulee lukiooni (olemme eri koulussa) ja voimme siis tanssia vanhat yhdessä. Tämä on hyvä koska en voisi kuvitella itselleni ketään muuta paria, kun moni sanoo että vanhat poikaystävän kanssa on huono idea, niin ei minusta.
Aiomme lähteä myös kesällä etelä-Eurooppaan, Kroatiaan. Matkan varaamme lähiaikoina, mutta paikka ja hotelli, minne haluaisimme, on jo katsottu valmiiksi. Kerron tästä tarkemmin sitten kun matka on varattu :)
Poikaystäväni luultavasti ja luonnollisesti tuntee minut parhaiten, olenhan viettänyt hänen kanssaan melko tiiviisti aikaa kolmen vuoden ajan.

Voisin jatkaa tarinointia vielä pitkään mutta voin kirjoittaa vol 2:sen jossain vaiheessa, nyt väsy painaa ja pakko mennä nukkumaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti