1. tammikuuta 2012

Hello 2012 !

Nonniin, näin alkuun HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE ! ♥

Oli kyllä hieman sekava uudenvuoden yö täytyy myöntää. Kierreltii poikaystäväni kanssa eri paikoissa ja välillä käveltiin Suomenojaa pitkin ja välillä Niittykummun läpi :D Kuvia en valitettavasti uudestavuodestani ehtinyt ottamaan paljoa (en yhtään) mutta minusta voi olla muutamia kuvia en tiedä (muista).

Tänään ei ollut minkään näköstä darraa mistä olen erittäin kiitollinen kropalleni jos noin voi sanoa :D Oli yks parhaimmist uusist vuosist mut ei iha ykköseks yltänyt, se pitää myöntää. Tossa muutama vuos sit oli paljon hauskempi ilta.

Alotin nyt siis karkkilakon ja se kestää koko tammikkuun ja hieman heinäkuunkin yli menee. JA aion pysyä tässä. Poikaystäväni kanssa lupasimme ettei toista haukuta tai olla muutenkaan ilkeitä toisillemme. Huomasin tänään että rakastan häntä yli kaiken ♥

Jotta tämä ei menisi pelkäksi söpöily postaukseksi niin täytyy vielä mainita että odotan nyt enemmän innolla sitä päivää kun täytän 18 ! Kohta vois alkaa laskee jo tunteja, ei nyt sentään vielä mutta pian kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti