30. joulukuuta 2011

Goodbye 2011 !

Mulla on aina joku hieno idea minkä ajattelin tulla jakamaan kaikkien kanssa mutta sitten aina kun pääsen tähän vaiheeseen niin unohdan sen.. Oon liian hajamielinen.

No joka tapauksessa, en osaa päättää että haluanko vuoden vaihtuvan tossa parin päivän päästä vai en. Itse aina ajattelen että uusi vuosi tuo mahdollisuuden muutta jotain mikä oli huonosti edellisenä vuonna. Oon todennäkösesti itkeny ny menneenä vuonna varmaan eniten kaikista, tähänkin on monia syitä mm. se että erosimme poikaystäväni kanssa tossa keväällä ja päätimme hetken päästä yrittää uudelleen. Kannatti, molempien silmät avautuivat ja todettiin ettei kaiken tarvitse olla aina niin täydellistä. Oon ilonen mun ystävistä, uusista ja vanhoista, jotka autto mua tollon ku olin oikeesti tosi murheissani asiasta. Jälkikäteen ajateltuna se teki ehkä ihan hyvää minulle ja poikaystävälleni, kun toisen naamaa oli katsonut jo yli 2 vuotta :D

Uus vuos (en vielkää tiedä onko se yhdyssana?) on samal vähä pelottava, koska tasan 2 viikkoa uudesta vuodesta tammikuun 14. päivä minä täytän 18. Oon asiast vähä hermostunu ja mielipiteet siitä vaihtelee varmaan minuutin välein. Toisaalta on kiva "tulla aikuiseksi" mutta sitten taas ajattelen että haluaisin olla vielä hetken 17 vuotias ja elää tätä ns. turhaa mutta jännittävää ikää. Ja nainenhan on kauneimmillaan 17-vuotiaana niin tälläseks sit jäin:



Huomatkaa meikittömyys :D

Oon ollu vähä huono esiintymään kameran edessä ny menneenä vuotena mut täs pari otosta mitä on tullu otettua:)




25. joulukuuta 2011

Jouluaatto tuli ja meni

Taas tuli todettua, että joulu meidän perheessä ei ole ilman riitelyä. No eipä siinä mitään, loppua kohti näytti jo paremmalta.


Joululahjasaldoa:
- eka oma UUSI kannettava (oon käyttäny tähän mennessä aina jonkun vanhaa)
  ~ en tosin osaa vielä käyttää tätä kunnolla mutta ajan kanssa :D
- poikaystävältä sain Changesta sellasen hienon mustan yöpaidan ja Geisha-konvehtirasian koska hän tietää että rakastan geisha-suklaata vaikka olenkin allerginen sille, voin kuitenkin syödä aina vähän kerrallaan <3
- 30 euron lahjakortti H&M:ään
- IHANA Pentikin tuikkusellanen mikä onkaan astia? Laitan kuvan myöhemmin :)
- 3 viimeistä Harry Potter-leffaa
- rahaa
- valkoiset säärystimet !
- sukkia + pikkareita
- koru
- yms

Tällänen lahjaruletti tänä vuonna, eikun synttäreitä odottelemaan joihin on alle 3 viikkoa ! Hui tulee vanha olo. Eilen kun vuokrasin makuunista leffan ja katsoin ikärajaa, k-15, niin hymyilin itsekseni todetessani että "jee saan lainaa tämän, oon yli 15!" mut sit masennuin kun tajusin että saan vuokrata kohta k-18 elokuvia. Tuli oikeasti todella vanha olo, koska en pidä itseäni mitenkään viisaampana tai vanhempana muutenkaan :D

Takas jouluaiheeseen, vaikka aiemmin sanoin että olen jouluihminen, niin ainoat asiat joulussa, mistä pidän, ovat joulutortut, glögi ja joululeffat. Meillä perinteisiin kuuluu että istutaan monta tuntia syömässä. Itse en edes pidä jouluruoasta, kinkkua syön korkeintaan siivun, joten tämä on aika kidutusta. Vielä kun äiti (edelleen melkein 18 vuotta täyttäessäni) tunkee lautaselle ruokaa ja sanoo "kaikkea maistetaan" vaikka tiedän edelleen ruoan olevan pahaa.
Joulussa on kuitenkin kivaa yhdessäolo. Meillä käy vieläkin joulupukki, koska pikkuveljeni 8v uskoo vielä pukkiin. Sama pukki on käynyt meillä 10 vuotta, tilattuna siis.




Hyvää joulua ! <3

22. joulukuuta 2011

Joulustressaus

Joulussa on kaksi huonoa puolta, kiire ja odotus.

Ensin odotetaan koko joulukuu, että jouluaatto koittaa ja sitten kun siihen on viikko aikaa tajutaan, että kaikkea on vielä tehtävänä. Näin pari päivää ennen joulua täytyy siivota, mistä en pidä. Tai pidän, koska siivotessa yleensä puran vihan ja surun :D Monesti kuuntelen myös musiikkia kun siivoan, se auttaa unohtamaan että mitä oikeasti olen tekemässä ja tadaa ! huone on siisti. Toinen asia mikä stressaa on lahjat. Meillä ei ole sisarusteni (tai lähinnä pikkusysterini) kanssa tapana ostaa vanhemmille lahjoja. Vain lähimmät ystävät saavat jotain pientä, mutta tänä jouluna en ole oikein jaksanut panostaa tähän. Ostin siis lahjan vain poikaystävälleni. Vaihdoimme sitten tänään lahjat (herra kun on hieman kärsimätön) ja arvasin samantien mitä hän on ostanut minulle (meillä on tapana kertoa pari vihjettä lahjan sisällöstä), mutta ei se minua haittaa.
Sain siis lahjan, joka on Changen pussissa ;) Mukana on kuulemman suklaata ja en kerro vielä mitä, mutta tiedän senkin, koska rakastan yhtä tiettyä suklaata ja poikaystäväni on aina välillä ostanut minulle konvehtirasian tätä.

Samalla koti ja kaverit repivät minua eri suuntaan. Tuntuu että haluan nähdä kaikki kerralla ja samaan aikaan. Kotona minua ei sinänsä odota muu kuin siivous ja yleinen jouluvalmistelu. Kuusen koristelu on ollut meillä aina se joulun kohokohta (joulupukin lisäksi). Aina saamme tapella (meitä on siis 3 sisarusta) että kuka saa laittaa tähden ja kuka hienoimman köynnöksen. Katsotaan miten se tänä vuonna tulee menemään :)

Hyvää joulun odotusta !

20. joulukuuta 2011

Mitä silmät ei nää sen sydän ymmärtää

Nonniiin !

Eli siis nyt on tauko heppatyttöilystä joka alkaa huimasti sillä että tultiin ponin kanssa estekilpailuissa 3. jaetulle sijalle! Oon ylpeä itestäni ja ponistani koska siitä on tosiaan 4 vuotta kun viimeksi olen sijoittunut. Toisaalta tuli pieni kilpailutaukokin siinä jossain vaiheessa.

Nyt pitäisi vielä jaksaa aloittaa joulusiivous, en tiedä tuleeko siitä mitään vaikka lupasin hoitaa osan hommista jo tänään. Pitäisi päästä irrottautumaan koneen äärestä, no ehkä kohta.

Tuli mieleen että rakastan amerikkalaisia teinisarjoja :D Kyle XY on ny esimerkki, ehkä vanha sellane, mut sitä katoin aina ku tuli telkkarista ja uusinnat kans koneelta! Tuli vaan mieleen tuo kun selailin youtubesta videoita niin Kyle XY:stä käyttäjien itsetehdyt "musavideot" bongahti sielt esiin :D

Tänään kävin myös pikasesti jouluostoksilla. Poikaystävälleni ja pikkusisaruksilleni löytyi lahjat, muille en sitten ostakaan kun rahatilanne ei anna periksi sitten millään. Parhaille kavereille leivoin viime vuonna piparit mutta tänä vuonna sekin on jäänyt. Omatunto soimaa mutta koitan selviä, anteeks jos petytte !

Tässä vielä yks näistä videoista minkä löysin:

18. joulukuuta 2011

Pikkujouluinen viikonloppu ja sunnuntain hangover

No niin,

ny on sit nolostuttu iha tarpeeks pikkujouluissa, enempää en viitsi kertoa koska en vain jaksa kirjoittaa aiheesta. Töiden pikkujouluissa vain sattui kiusallinen tilanne ja halusin päästä siitä nopeasti pois, niin sanoin asiat HIEMAN väärin. No ehkei kukaa sitä enää viikon päästä muista.

Perjantaina ajotunnilla maikka sanoi "leikitään että ollaan ajokokeessa". Ajoin muuten tosi hyvin, vaikka kusin yhden mäkilähdön, mikä olisi johtanut hylkäykseen oikeassa kokeessa. Pitää kuulemman ottaa rauhallisemmin :)

Totesin että huomenna on kaksi koetta, joihin en ole kumpaankaan lukenut. Toinen on ruotsin uusinta ja toinen kemian eräänlainen testi. En siis tiedä, mitä tästäkin yöstä tulee. Nukkumaan olisi kiva päästä, koska univelkaa on kertynyt jonkun verran.

Eli hyvää yötä <3

13. joulukuuta 2011

Last christmas I gave you my heart

Pikapikapika postaus tulossa, oli aivan pakko tulla kertomaan että teimme poikaystäväni kanssa tänään joulutorttuja! Tuli tosi hyviä ja kultani ihmetteli että miten pystyin syödä niitä niin paljon (muutaman illassa). Mun joulunodotus alkaa aina leipomisesta, en ikinä tajua että joulu on tulossa ennen kuin olen tehnyt pipareita tai joulutorttuja. Rakastan joulua, vaikka olen edelleen niin kärsimätön etten jaksaisi vain istua ja odottaa että pääsee rauhassa avaamaan lahjoja ja katsomaan mitä saa.

Pienenä pelkäsin joulupukkia niin paljon, että menin pinnasängyn ja patterin väliin piiloon. Äitini mukaan pysyin siellä koko aattoillan, mutta en usko, koska hän aina värittää tarinoita. Ja myöhemmin (viime viikolla) sain tietää että sen aikainen joulupukki oli meidän perhetuttava :D Nykyään en enää syty joulupukki-idealle, koska meillä kotona on siis minun 8-vuotias pikkuveli kuka on aina ihan täpinöissään pukista. Itse siis lopetin uskomisen ekalle luokalle mentyäni, kun tunnistin joulupukiksi pukeutuneen kaverini isän. Silti äitini väitti että uskoin 15-vuotiaaksi asti koko hömpötykseen. Totuus on että kävimme siskoni kanssa aina vanhempiemme vakiolahjojen piilopaikat läpi ennen joulua ja tiesimme ainakin viikon etuajassa ainakin yhden lahjan minkä saamme :D

Hyvää joulun odotusta kaikille ! Toivottavasti saadaan valkonen joulu.


12. joulukuuta 2011

Ei kukaan muu oo mitä toivoisit

Apua!

En pysty keskittyy aina ku joku hyvä biisi jää soimaan, sen takii en voi tehä mitää tärkeetä samal ku kuuntelen musiikkii ku jään vaa popittaa sitä.

Käyn siis autokoulussa tällä hetkellä, tänää oltiin sit liukkaankelin radalla. Ei h*lvetti se oli hauskaa :D Niille jotka ei tiedä, liukkaankelin rata on siis ajorata, joka on tekoliukastettu. En tiiä mitä siin oli mut auto liuku kyl hyvin joka suuntaan :D Tehtii jotai äkkijarrutuksii, ABS-jarruilla ja ei. Sit vedettii autoa pari kertaa yli 360 astetta ympäri ja se oli iha sairaa hienoo ku liu'uttiin vaa jäätä pitkin :D Liikentees en kyl sit joskus uskalla kokeilla, ainakaa jos siin on lähel jotai ihmisii keit vois sattuu tai jotai jos vahingos menetänki auton hallinnan. Sitä varten tuol siis käytii et "haettiin ongelmia" ja katottii et mite niist pääsee ohi. Onneks se paikka on suunniteltu turvalliseks. Kerran tuli tilanne minkä jälkee oli pakko sanoa että kyllä muaki pelottais olla mun kyydissä.

Kyydissä oli vielä joku toinen oppilas, ni tuntu et ajan tosi huonosti (ku en oo mikää hirveen varma kuski vielä) ja et se vaa naurais iteksee takana, ku tein virheitä. No sit näin ku se ajo ja iha samoi mokia teki ^^. Oon ehkä hiukan vahingonilone ku sanon tällee, mut oon samal tosi kilpailuhenkinen ja perfektionistinä en tykkää jos teen asiat väärin, vaikka tarkotus oli niin. Kantapään kautta sanoo sanontakin. Tehtii sen toisen autokoululaisen kans eri harjotuksii ni opittii molemmat niist samalla. Vaikka pitää tunnustaa että mä opin paremmin kun itse ajoin.
Huomenna aamulla taas ajotunti !

Ja näin infona että on reilu kuukausi että täytän 18, ja oon paniikissa. En halua "kasvaa isoksi" vaikka poikaystävänikin totesi ettei musta mitään aikuista tule :D Oon sen verran lapsenmielinen vielä.

Kuvia tai biisiä en tähän postaukseen valitettavasti jaksanut kaivaa mutta voin laittaa lisää, varsinkin kuvia, sitten kun niitä tulee otettua !

11. joulukuuta 2011

You're fucking perfect

Aamul oli hirveen masis olo, ku äitini kommentoi aina jotain uutta minussa hirveän negatiivisesti. Asia ei ole edes uusi, mutta olen hänen mukaan liian laiha, tai syön liian vähän: "nyt pitää ruveta syömään enemmän, sä oot laihtunut". Ikään kun en sais olla tällänen kun haluan. EN ole tikkulaiha, enkä mikään ballero, olen tyytyväinen itseeni juuri tälläisenä kuin olen.

Onneks poikaystävä pelasti linkittämällä mulle kuvan:
Piristi päivää :)

Oon entinen masennusnuori, sairastin lievää masennusta tossa pari vuotta sitten, mutta kun kuuntelin Pinkin biisejä rupesin saamaan itsetuntoani korkeammalle ja minusta tuli itsevarmempi. Pinkin ja muidenkin auttavien biisien, joissa on asenne kohdallaan, sain varmemman olon. Suosittelen muillekin, musiikki auttaa aina! Vaikka olen päässyt jo epävarmuudesta eroon, ei ole silti kiva kuunnella kommentteja minusta itsestäni. Olen aina ollut herkkä tuollaiselle, vaikka en ole aina näyttänyt sitä.

Tässä vielä F*cking perfect :)

What a wonderful world this would be

Huomasin että nykyään mulla kestää herätä ainakin tunti aamulla. Mietin ku kakarana aina pomppasin heti ylös ja menin kattomaan lastenohjelmia, ni miten ihmine muuttuu ku kasvaa isommaks. Nytki pikkuveli, joka on mua 9-vuotta nuorempi, odotti hiljaa kunnes laitoin valot päälle, että se voi avata telkkarin. Mun huone on meinaa olohuoneen vieressä ja broidi tuli oikee ovenraosta kattomaan että oon hereillä, se ajatteli ettei haluu herättää mua <3

Oon aika pohdiskelija ja samalla haaveilija, viimeks ku kaveri nosti esiin puheenaiheen, josta olin kertonu sille kauan sitten, sai mut taas miettimään että mitä jos niin tapahtuisi. Asia voi olla ihan mikä vaa että pysähdyn miettimään. Esimerkiksi viime kesä, että mitä sillon tapahtu. Saatan miettiä myös monen vuoden takaista juttua tosi pitkään, ennen kuin unohdan sen kokonaan tai "pääsen yli asiasta".

Rakastan kesää ja talvea, en osaa päättää kummasta pidän enemmän, ku molemmis on huonot puolensa. Talves ei oo muuta huonoo ku on kylmä, mut mun valituksie perusteel saattaa kuulostaa et talvi on huonompi :D Oon aika kova valittamaan ja tiedän sen itsekin. Kesässä huonoa on ötökät, joita pelkään siis yli kaiken. Kummasta ite pidät enemmän ?

Täs pari kuvaa fiilistellen viime kesää, kuvii tulee lisää, kunhan saan ne takaisin kovalevyltä, kun vanha koneeni tosiaan hajosi.



Moi !

Eli päätin taas aloitella blogittamisen. Tää on taas uus yritys, alkuun tulee varmasti jonkun verran postauksia mut sit katellaan :) Yritän ettei tää kuihtuis kokoon ihan heti.

Alkuun vähän perustietoja itestäni:

Oon siis Tiia, löytyy monia lempinimiä sekä aina niitä tulee lisää, viimeisimmät on Tiituska, Tiitu ja Tipsukka. Olen vielä 17 vuotias opiskelija Espoosta, täytän siis tammikuun puolessa välissä 18, sitä odotellessa ^^. Opiskelen lukiossa ja oon tällänen aika normaali nuori joka elää mahdollisimman täydellistä elämää. Koulusta en tällä hetkellä välitä niin paljon, mutta kyllä sielläkin istun päivät. Iltasin olen töissä Mäkissä tossa lähellä :D

Kuten tost huomas, oon aika huono kertomaan itestäni, mut saatte ajan kuluessa tietää enemmän :)

Pöllin vielä kaverilta tälläsen 30 tunnustusta itsestäni tehtävän, mut vähennän määrän 10:een :D :

1. Oon surkea laulaja, mutta suihku kuuntelee vaieten.
2. Oon aina halunnu käydä Ausseissa ja oon katkera niille jotka on päässy käymään.
3. Oon heppatyttö.
4. Sekä pelasin ennen fudista, yhteensä n. 9 vuotta kunnes kyllästyin.
5. Ja välillä mietin että miksi en enää pelaa, kun on ikävä "vanhoja hyviä aikoja".
6. Inhoan typeriä, itsestään selviä kysymyksiä.
7. Arvostan suorapuheisuutta ja omana itsenään olemista.
8. Mun kamera on rikki tällä hetkellä joten en voi lisätä kuvia jotka myös tuhoutuivat entisen oman koneeni mukana.
9. Oon vähän häslä.
10. Mietin vielä blogilleni mahdollista erityistä teemaa, saa ehdotella.