20. joulukuuta 2011

Mitä silmät ei nää sen sydän ymmärtää

Nonniiin !

Eli siis nyt on tauko heppatyttöilystä joka alkaa huimasti sillä että tultiin ponin kanssa estekilpailuissa 3. jaetulle sijalle! Oon ylpeä itestäni ja ponistani koska siitä on tosiaan 4 vuotta kun viimeksi olen sijoittunut. Toisaalta tuli pieni kilpailutaukokin siinä jossain vaiheessa.

Nyt pitäisi vielä jaksaa aloittaa joulusiivous, en tiedä tuleeko siitä mitään vaikka lupasin hoitaa osan hommista jo tänään. Pitäisi päästä irrottautumaan koneen äärestä, no ehkä kohta.

Tuli mieleen että rakastan amerikkalaisia teinisarjoja :D Kyle XY on ny esimerkki, ehkä vanha sellane, mut sitä katoin aina ku tuli telkkarista ja uusinnat kans koneelta! Tuli vaan mieleen tuo kun selailin youtubesta videoita niin Kyle XY:stä käyttäjien itsetehdyt "musavideot" bongahti sielt esiin :D

Tänään kävin myös pikasesti jouluostoksilla. Poikaystävälleni ja pikkusisaruksilleni löytyi lahjat, muille en sitten ostakaan kun rahatilanne ei anna periksi sitten millään. Parhaille kavereille leivoin viime vuonna piparit mutta tänä vuonna sekin on jäänyt. Omatunto soimaa mutta koitan selviä, anteeks jos petytte !

Tässä vielä yks näistä videoista minkä löysin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti