12. joulukuuta 2011

Ei kukaan muu oo mitä toivoisit

Apua!

En pysty keskittyy aina ku joku hyvä biisi jää soimaan, sen takii en voi tehä mitää tärkeetä samal ku kuuntelen musiikkii ku jään vaa popittaa sitä.

Käyn siis autokoulussa tällä hetkellä, tänää oltiin sit liukkaankelin radalla. Ei h*lvetti se oli hauskaa :D Niille jotka ei tiedä, liukkaankelin rata on siis ajorata, joka on tekoliukastettu. En tiiä mitä siin oli mut auto liuku kyl hyvin joka suuntaan :D Tehtii jotai äkkijarrutuksii, ABS-jarruilla ja ei. Sit vedettii autoa pari kertaa yli 360 astetta ympäri ja se oli iha sairaa hienoo ku liu'uttiin vaa jäätä pitkin :D Liikentees en kyl sit joskus uskalla kokeilla, ainakaa jos siin on lähel jotai ihmisii keit vois sattuu tai jotai jos vahingos menetänki auton hallinnan. Sitä varten tuol siis käytii et "haettiin ongelmia" ja katottii et mite niist pääsee ohi. Onneks se paikka on suunniteltu turvalliseks. Kerran tuli tilanne minkä jälkee oli pakko sanoa että kyllä muaki pelottais olla mun kyydissä.

Kyydissä oli vielä joku toinen oppilas, ni tuntu et ajan tosi huonosti (ku en oo mikää hirveen varma kuski vielä) ja et se vaa naurais iteksee takana, ku tein virheitä. No sit näin ku se ajo ja iha samoi mokia teki ^^. Oon ehkä hiukan vahingonilone ku sanon tällee, mut oon samal tosi kilpailuhenkinen ja perfektionistinä en tykkää jos teen asiat väärin, vaikka tarkotus oli niin. Kantapään kautta sanoo sanontakin. Tehtii sen toisen autokoululaisen kans eri harjotuksii ni opittii molemmat niist samalla. Vaikka pitää tunnustaa että mä opin paremmin kun itse ajoin.
Huomenna aamulla taas ajotunti !

Ja näin infona että on reilu kuukausi että täytän 18, ja oon paniikissa. En halua "kasvaa isoksi" vaikka poikaystävänikin totesi ettei musta mitään aikuista tule :D Oon sen verran lapsenmielinen vielä.

Kuvia tai biisiä en tähän postaukseen valitettavasti jaksanut kaivaa mutta voin laittaa lisää, varsinkin kuvia, sitten kun niitä tulee otettua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti