25. joulukuuta 2011

Jouluaatto tuli ja meni

Taas tuli todettua, että joulu meidän perheessä ei ole ilman riitelyä. No eipä siinä mitään, loppua kohti näytti jo paremmalta.


Joululahjasaldoa:
- eka oma UUSI kannettava (oon käyttäny tähän mennessä aina jonkun vanhaa)
  ~ en tosin osaa vielä käyttää tätä kunnolla mutta ajan kanssa :D
- poikaystävältä sain Changesta sellasen hienon mustan yöpaidan ja Geisha-konvehtirasian koska hän tietää että rakastan geisha-suklaata vaikka olenkin allerginen sille, voin kuitenkin syödä aina vähän kerrallaan <3
- 30 euron lahjakortti H&M:ään
- IHANA Pentikin tuikkusellanen mikä onkaan astia? Laitan kuvan myöhemmin :)
- 3 viimeistä Harry Potter-leffaa
- rahaa
- valkoiset säärystimet !
- sukkia + pikkareita
- koru
- yms

Tällänen lahjaruletti tänä vuonna, eikun synttäreitä odottelemaan joihin on alle 3 viikkoa ! Hui tulee vanha olo. Eilen kun vuokrasin makuunista leffan ja katsoin ikärajaa, k-15, niin hymyilin itsekseni todetessani että "jee saan lainaa tämän, oon yli 15!" mut sit masennuin kun tajusin että saan vuokrata kohta k-18 elokuvia. Tuli oikeasti todella vanha olo, koska en pidä itseäni mitenkään viisaampana tai vanhempana muutenkaan :D

Takas jouluaiheeseen, vaikka aiemmin sanoin että olen jouluihminen, niin ainoat asiat joulussa, mistä pidän, ovat joulutortut, glögi ja joululeffat. Meillä perinteisiin kuuluu että istutaan monta tuntia syömässä. Itse en edes pidä jouluruoasta, kinkkua syön korkeintaan siivun, joten tämä on aika kidutusta. Vielä kun äiti (edelleen melkein 18 vuotta täyttäessäni) tunkee lautaselle ruokaa ja sanoo "kaikkea maistetaan" vaikka tiedän edelleen ruoan olevan pahaa.
Joulussa on kuitenkin kivaa yhdessäolo. Meillä käy vieläkin joulupukki, koska pikkuveljeni 8v uskoo vielä pukkiin. Sama pukki on käynyt meillä 10 vuotta, tilattuna siis.




Hyvää joulua ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti